ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Αν έρθει αυτός ο παίκτης;

Ο Λουιζίνιο μπορεί να κάνει την διαφορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα, παρόλο που αγωνίζεται σε ρόλο ακραίου μπακ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είπαμε ότι ο Απόλλωνας στοχεύει ψηλά αναφορικά με την ενίσχυση του και θέλει να φέρει παίκτες από το πάνω ράφι που μπορεί κανείς να σκεφτεί για το κυπριακό επίπεδο.

Ισπανικό ραδιόφωνο αποκάλυψε χθες ότι ο Απόλλωνας ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λουιζίνιο που αγωνιζόταν στην Λα Κορούνια τα τελευταία πέντε χρόνια. Στα τέσσερα από αυτά τα πέντε χρόνια η ομάδα της Γαλικίας αγωνιζόταν στην Πριμέρα και ο 33χρονος Πορτογάλος έπαιξε σε 111 αγώνες.

Από αυτά τα 111 παιχνίδια που έπαιξε στην Πριμέρα, πάνω κάτω, παρακολούθησα ή μετάδωσα καμία 50αρια αγώνες του. Έχω πλήρη εικόνα για τον Λουιζίνιο, τον οποίο θεωρώ καλό παίκτη και σούπερ για τα επίπεδα τα δικά μας.

Εάν ισχύουν οι πληροφορίες του Ισπανού συνάδελφου και ο Απόλλωνας καταφέρει στο τέλος της ημέρας να τον φέρει στην  Κύπρο, τότε θα κάνει την διαφορά χωρίς αμφιβολία, διότι είναι ένα μπακ που έχει ισορροπία στο παιχνίδι. Είναι εξαιρετικός στην άμυνα και καλός επιθετικά. Βασικά, ξέρει πότε να προωθηθεί στην επίθεση, διότι η Λα Κορούνια ήταν μία ομάδα που σκεφτόταν περισσότερο την άμυνα, παρά την επίθεση.

Έχει καλή τεχνική κατάρτιση και διαθέτει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι και μάλιστα, οι περισσότεροι από τους προπονητές που είχε (εφτά συνολικά), όταν ήθελαν να παίξουν πιο αμυντικά τότε τον έβαζαν αριστερό χαφ. Διότι πολύ απλά ξέρει μπάλα.

Συνεπώς, εάν ισχύουν όλα αυτά και ο Απόλλωνας καταφέρει να πείσει τον Λουιζίνιο να κατηφορίσει προς Κύπρο τότε θα πρόκειται για πολύ μεγάλη κίνηση που θα ενισχύσει αφάνταστα την ομάδα σε μία «πονεμένη» θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Απόλλων: Τώρα… μάλιστα!

Γιαννιώτας και Γκακπέ είναι δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ομάδα
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ
X