ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι σου κάνει ένα «Αλάνι»

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά την Πέμπτη στο Αρένα. Άνετη νίκη χωρίς άγχος. Ότι ακριβώς θέλεις σε αυτή την εποχή και στον πρώτο σου επίσημο αγώνα. Ένα σκορ, που θα σου δίνει ασφάλεια ενόψει του επαναληπτικού. Και το 3-0 είναι σκορ δίνει ασφάλεια.

Το σημαντικό για τον Απόλλωνα είναι που παρουσιάστηκε σοβαρός, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και μπήκε στο γήπεδο με συγκεκριμένο στόχο. Ήθελε να πιέσει από την αρχή τον αντίπαλο πάρα πολύ ψηλά, έτσι ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Πράγμα που κατάφερε, καθώς πέτυχε δύο γρήγορα γκολ και πριν το τέλος του ημιχρόνου πέτυχε ακόμη ένα γκολ, κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν θέμα διαχείρισης. Διότι, ήταν λογικό η ομάδα να κουραστεί και αυτό το γνώριζε ο Σωφρόνης.

Γι’ αυτό άλλωστε ήθελε να βάλει τις βάσεις για μία άνετη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Βέβαια, δεν πρέπει να παρασύρει η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Ζάρια. Ο Απόλλωνας δεν είναι έτοιμος και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μέρος.

Όμως, ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε την Πέμπτη, καθώς το χάρηκε και ο κόσμος, βλέποντας την ομάδα να πετυχαίνει τον στόχο της. Γενικά, το κλίμα στο Αρένα την περασμένη Πέμπτη ήταν ευχάριστο. Το έκανε πιο ευχάριστο ο Γκαστόν.

Ο κόσμος λατρεύει τον τρελό-Αργεντινό και το δείχνει με κάθε τρόπο. Παρόλο που είναι σε άλλη ομάδα πλέον, το «Αλάνι» θα είναι πάντα στην καρδιά του κάθε Απολλωνίστα. Ήταν όντως απίστευτο αυτό που είδαμε στην κεντρική κερκίδα του Αρένα.

Ο Σανγκόι μπήκε στο γήπεδο μετά την έναρξη του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Σε μια στιγμή, είδαμε τον κόσμο να κοιτάζει προς τα πάνω και όχι στο γήπεδο. Επειδή, από τα δημοσιογραφικά δεν μπορείς να ακούσεις το θόρυβο έξω.

Αρχικά νόμιζα ότι γινόταν κάποιος καυγάς. Σύνηθες φαινόμενο σε Κυπριακά γήπεδα. Αλλά, αργότερα αντιληφθήκαμε όλοι την παρουσία του Γκαστόν. Ο κόσμος τον αποθέωνε, αυτός δεν σταματούσε να τους ευχαριστεί και να χαιρετά όποιον τον πλησιάζει.

Άσε που αργότερα, αντί να βλέπει μπάλα ο άνθρωπος, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι και τις μέρες που ήταν στον Απόλλωνα δεν αρνήθηκε ποτέ να βγάλει φωτογραφία με τον οποιοδήποτε.

Αυτός είναι ο Γκαστόν, γι’ αυτό τον λατρεύουν οι Απολλωνίστες. Και όχι άδικα θα λέγαμε…