ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μία «αλεπού» για την επίθεση

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφή του Αντρέ Σκέμπρι στον Απόλλωνα πήρε επίσημο χαρακτήρα πλέον. Ο Μάλτεζος επιθετικός θα είναι κάτοικος Λεμεσού για τα επόμενα δύο χρόνια. Παίκτης γνώριμος για το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, από την θητεία του στην Ομόνοια.

Ο Σκέμπρι πάει στον Απόλλωνα για να δώσει ακόμη μία επιθετική λύση στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή, που ήθελε ένα παίκτη ΄με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους επιθετικούς που έχει αυτή την στιγμή στην ομάδα.

Ήθελε δηλαδή, ένα επιθετικό που κάνει διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο, απ’ ότι ο Μάγκλιτσα και ο Ζελάγια. Όντως, ο Σκέμπρι είναι πολύ διαφορετικός παίκτης από αυτούς τους δύο και μπορεί να δώσει νέα στοιχεία στην επίθεση του Απόλλωνα.

Ο Μαλτέζος κινείται πολύ καλά χωρίς την μπάλα και ερχόμενος από πίσω μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Αυτό έκανε πολύ καλά στην Ομόνοια και αυτό θέλει να κάνει και στον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Παίζει πολύ καλά δύο θέσεις. Στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό περιοχής. Σαν δεύτερος επιθετικός δηλαδή. Αυτή είναι η φυσική του θέση και σ’ αυτήν του αρέσει να παίζει. Στην Ομόνοια, αλλά και σε άλλες ομάδες έπαιξε αρκετές φορές στα άκρα της επίθεσης.

Δεν είναι καθαρός εξτρέμ, που θα πάρει την μπάλα και θα πάει να ντριμπλάρει τον αντίπαλο. Ο ακραίος επιθετικός που θα κινηθεί στον χώρο, για να πάρει την κάθετη πάσα και να σκοράρει. Σαν ακραίος συγκλίνει πολύ προς τα μέσα και συμπληρώνει τον επιθετικό.

Με απλά λόγια, μπορεί να παίξει και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, αλλά παίζει πολύ καλά τις δύο. Όμως, το σημαντικό είναι ότι ο Απόλλωνα βάζει μία «αλεπού» μέσα στην περιοχή, που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Παίκτη που θα κινείται χωρίς την μπάλα και θα εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους. Ότι θέλει ένας προπονητής για ένα περιφερειακό επιθετικό και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X