ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Respect ρε μάγκες!

Απίστευτη ανατροπή. Από αυτές που σου μένουν για πάντα στην μνήμη. Δύο γκολ, μέσα σε τρία λεπτά και όταν το παιχνίδι πήγε στο ενενήντα. Σε ένα σημείο που το παιχνίδι ήταν… άναρχο, χωρίς τακτικές και οδηγίες. Εκεί είναι που μιλούν οι μεγάλοι παίκτες και οι ομάδες με χαρακτήρα.

Ο Απόλλωνας και μεγάλους παίκτες έχει και ομάδα με χαρακτήρα είναι. Ότι κι αν πούμε αυτή την στιγμή είναι λίγο για την ανατροπή που έκαναν χθες ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του. Μία ανατροπή που διατηρεί την ομάδα στην διεκδίκηση του τίτλου.

«Δείξαμε χαρακτήρα νικητή και κερδίσαμε στο τέλος. Παλεύουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο καθένας παλεύει με τον εαυτό του για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του», είπε ο Χάμπος μετά το τέλος του αγώνα.

Άλλα, άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις πράξη. Και ο Απόλλωνας το κάνει πράξη. Και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΛ και χθες απέναντι στην ΑΕΚ. Αυτή είναι ομάδα που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει τον τίτλο. Τον αν θα τα καταφέρει δεν εξαρτάται από αυτήν, όπως φάνηκε και χθες στο γήπεδο.

Τι να λέμε όμως τέτοιες ώρες. Υπάρχουν οι αρμόδιοι, κι’ ας βρουν την λύση. Εμείς τα είπαμε και τα γράψαμε αρκετές φορές. Δεν θα γίνουμε και γραφικοί. Είναι κρίμα όμως για αυτά τα παιδιά που δίνουν και την «ψυχή» τους μέσα στο γήπεδο.

Ο Σωφρόνης μίλησε για σεβασμό μετά το τέλος του αγώνα: «Σεβαστείτε μια ομάδα που έχει να χάσει 25 παιχνίδια. Σεβαστείτε τον παίκτη που με ρωτά «τι έκανα κόουτς». Σεβαστείτε μας», είπε ο νεαρός τεχνικός που μεταμόρφωσε τον Απόλλωνα σαν τη νύκτα με την μέρα.

Όπως και να ‘χει, ο Απόλλωνας απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι αρνείται να χάσει. Αρνείται να καταθέσει τα «όπλα». Αρνείται να παραδοθεί. Διότι διαθέτει μάγκα προπονητή και μάγκες παίκτες. Respect ρε μάγκες!