ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομάδα με «καρύδια»

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Σωφρόνη Αυγουστή. Άλλωστε, η εικόνα του Απόλλωνα από την μέρα που ανέλαβε μιλά από μόνη της. Πήρε μία ομάδα η οποία είχε «τσαλακωμένη» ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και την έκανε να πηγαίνει σε κάθε γήπεδο και να ανταποκρίνεται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πήγε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με πολλές απουσίες, εφτά στον αριθμό (οι πέντε θεωρούνται βασικοί) και κατάφερε να συγκροτήσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε τις φάσεις για γκολ, όμως η αποβολή του Σεμέδο άλλαξε τα δεδομένα.

Ανάγκασε τον Απόλλωνα να παίξει για 75 περίπου λεπτά με 10 παίκτες. Και είδαμε μία αντίδραση ομάδας με «καρύδια». Ομάδας που έμαθε να ανταποκρίνεται στα δύσκολα. Ομάδας, φτιαγμένης για τα δύσκολα, εάν προτιμάτε.

Διότι, δεν είναι λίγο πράγμα, να έχει τόσα προβλήματα και να μένεις με 10 παίκτες για ένα τόσο μεγάλο διάστημα. Και από την άλλη να έχεις μία προκλητική διαιτησία, η οποία ήθελε να σου στείλει κάποια μηνύματα.

Μία διαιτησία που εκνεύρισε και τους πιο ήρεμους. Σκεφτείτε μόνο, πόσο εκνευρισμό μπορούσε να φέρει στους παίκτες του Απόλλωνα, που έβλεπαν τους αντιπάλους να κάνουν φάουλ για κάρτα και να μην τιμωρούνταν.

Εντούτοις όμως, στάθηκαν όρθιοι μέσα σε μία δύσκολη έδρα και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο, με όποια εμπόδια βρουν στον δρόμο τους. Και όταν μία ομάδα έχει μάθει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα, δεν πρέπει να την φοβάσαι.

Διότι θα πετύχει. Κι αυτό να το θυμάστε…

X