ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πάθημα, μάθημα!

Η πρώτη απώλεια με τον Σοφρώνη Αυγουστή στο πάγκο άφησε μία πίκρα, καθώς ο Απόλλωνας άξιζε της νίκης, αφού ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο και έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Βέβαια, αυτό στο ποδόσφαιρο δεν μετρά.

Αυτό που μετρά είναι να στέλνεις την μπάλα στα δίκτυα και να αξιοποιείς τις φάσεις που σου παρουσιάζονται στο γήπεδο. Και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά, όταν αντιμετωπίζεις ομάδες όπως ο Εθνικός, σε τόσο άθλιο αγωνιστικό χώρο.

Ο Απόλλωνας χθες έπαιξε όπως θα έπρεπε στο Δασάκι. Κρίμα όμως, που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που άξιζε, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σοφρώνης, μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι «ξέρουμε που ζούμε».

Αναφερόταν φυσικά στα καραγκιοζιλίκια που έγιναν στο τέλος, με τις μπάλες που έρχονταν από την κερκίδα και για τους παίκτες του Εθνικού που έπεφταν στο έδαφος συνεχώς για καθυστέρηση.

Βέβαια, ήθελε να πει και κάτι άλλο. Πιο σοβαρό, αλλά καλά έκανε και έμεινε μέχρι εδώ. Και αυτό έχει να κάνει με τα ντέρμπι και τα φιλικά που επικαλούνται συχνά, πυκνά ορισμένες ομάδες. Στην Κύπρο ζούμε, όπως είπε και ο Σοφρώνης και αντιλαμβάνεστε τι εννοούμε.

Όμως, αυτό πάει πλέον. Αυτό το πάθημα, θα πρέπει να γίνει μάθημα στον Απόλλωνα. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο δρόμος είναι δύσκολος και γεμάτος αγκάθια. Και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο.

Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και την Τετάρτη ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο προημιτελικό με την Ομόνοια και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί.