ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Χάμπος που θαυμάσαμε!

Όλοι μιλούν για την αλλαγή που έχει φέρει στον Απόλλωνα ο Σοφρώνης Αυγουστή, μεταμορφώνοντας την ομάδα εντυπωσιακά. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν έξι σερί νίκες και το σημαντικό είναι ότι αποδίδουν πολύ καλά μέσα στο γήπεδο.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει αλλάξει και το σχήμα της ομάδας, με πιο σημαντική την προσθήκη του Χάμπου Κυριάκου στην ενδεκάδα. Δεν είναι μόνο η παρουσία του νεαρού στο αρχικό σχήμα, αλλά ο ρόλος που έχει στο γήπεδο.

Ο 21χρονος μέσος, παίζει δίπλα στον Εστεμπάν Σακέτι, με αποτέλεσμα να κάνει τον Απόλλωνα να λειτουργεί καλύτερα, τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά. «Ελευθέρωσε» τον Αργεντινό, με αποτέλεσμα να ακόμα πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του.

Πλέον, ο Σακέτι δεν τρέχει για να κόψει, αλλά βοηθά και δημιουργικά την ομάδα. Ταυτόχρονα, η κίνηση με τον Χάμπος, έδωσε μεγαλύτερη ελευθέρια στον Ντα Σίλβα, ο οποίος επικεντρώνεται περισσότερο στην οργάνωση.

Όμως, το πιο σημαντικό από όλα είναι η σταδιακή άνοδος του νεαρού. Σακέτι και Ντα Σίλβα ήταν καλοί και προηγουμένως. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κέρδος για τον Απόλλωνα είναι η παρουσία του νεαρού διεθνή.

Ο Κυριάκου, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος. Βρίσκει τα «πατήματα» του και ξαναβρίσκει ρυθμό. Ένα μεγάλο ταλέντο που ταλαιπωρήθηκε αρκετά και δείχνει να επιστρέφει δριμύτερος. Και πλέον, βλέπουμε ξανά τον Χάμπο που θαυμάσαμε από την πρώτη μέρα που πρωτοεμφανίστηκε.