ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει την ευκαιρία του!

Ήταν ότι καλύτερο. Μία μεγάλη νίκη, πριν τα καθοριστικά ντέρμπι. Μπορεί να είμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο, ωστόσο τα πράγματα έτσι είναι. Η λέξη καθοριστικό ανταποκρίνεται απόλυτα στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Απόλλωνας την ερχόμενη Δευτέρα θα επιδιώξει να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου. Διότι με μία νίκη τα πάντα αλλάζουν. Μειώνει αποστάσεις και ταυτόχρονα αποκτά τεράστια δυναμική για την συνέχεια, εκεί που η κατάσταση είχε… στραβώσει.

Βέβαια, για αυτά έχουμε μέρες μπροστά μας. Για τον χθεσινό αγώνα, μπορούμε να πούμε πολλά, κυρίως θετικά. Πρώτο θετικό, η αποφασιστικότητα που μπήκαν μέσα στο γήπεδο οι παίκτες, που φανερώνει ότι ανακτούν την αυτοπεποίθηση τους.

Παίκτες-κλειδιά συνέχισαν στις καλές εμφανίσεις και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ο Ντα Σίλβα είναι σταθερός, ενώ ο Φώτης το χρειαζόταν αυτό για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Διότι, κακά τα ψέματα είναι παίκτης, βαρόμετρο για τον Απόλλωνα.

Από την άλλη, πολύ σημαντικά ήταν τα γκολ που πέτυχαν Μαγκλίτσα και Πιέχ. Ψυχολογικά θα τους βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Κροάτης, που παίρνει χρόνο συμμετοχής, αλλά είναι μακριά ακόμα από τον περσινό Μαγκλίτσα. Και το θέμα ήταν ψυχολογικό.

Διότι, την τέχνη του γκολ δεν την χάνεις από την μία μέρα στην άλλη. Και οι φάσεις που έχανε ο 25χρονος ήταν ενδεικτικές της κακής ψυχολογίας και της ανετοιμότητας του.

Ιστορικό γκολ για Χάμπο, καθώς ήταν το πρώτο του στο πρωτάθλημα, ενώ είχε σκοράρει ακόμη μία φορά στο κύπελλο. Στα θετικά καταγράφονται οι επιστροφές των Πέδρο και Γκόμες.

Στα αρνητικά, οι τραυματισμοί του Γκιέ και του Βασιλείου. Θα ήταν ότι χειρότερο να τους στερηθεί ο Απόλλωνας στα ντέρμπι που ακολουθούν. Δύο σημαντικοί παίκτες για την ομάδα.

Ο Αφρικανός στα καλά του μπορεί να «διαλύσει» οποιαδήποτε άμυνα. Αναμονή λοιπόν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.