ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχ αυτά τα κενά…

Ο Απόλλωνας πήγε στην Ελβετία με συγκεκριμένο στόχο. Να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του αφήνει ανοικτή την πρόκριση στον επαναληπτικό της Λευκωσίας. Η ήττα με 2-1 αφήνει ανοικτή την πρόκριση και δίνει ελπίδες ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης στο ΓΣΠ.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού άξιζε καλύτερης τύχης στον αποψινό αγώνα και όχι την ήττα. Πλήρωσε όμως την αδράνεια και την συγκέντρωση που δεν είχε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και παρασύρθηκε στο γεγονός ότι η Γκρασχόπερς έδειξε πολλές αδυναμίες.

Ο Απόλλωνας δέχτηκε δύο γκολ σε σημεία του αγώνα που έδειξε να χάνει την συγκέντρωση του. Το πρώτο ήρθε μετά την απογοήτευση του χαμένου πέναλτι και το δεύτερο σε σημείο που πίστεψαν όλοι ότι το παιχνίδι τελείωσε.

Στην πραγματικότητα η εικόνα που έβγαλε στο παιχνίδι δεν ήταν κακή, αν αναλογιστούμε την εποχή που βρισκόμαστε, αλλά και στο γεγονός ότι απέναντι του ήταν μία ισάξια ομάδα. Και καλό στήσιμο είχε στο γήπεδο και τον έλεγχο του παιχνιδιού είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στο ποδόσφαιρο όμως μετρά η ουσία και ο Απόλλωνας απόψε υστέρησε σε αυτό τον τομέα, με αποτέλεσμα να φύγει από την Ελβετία με την ήττα. Όμως, δεν είναι καταδικασμένος. Η πρόκριση είναι ανοικτή και έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει στο ΓΣΠ.

Φτάνει να παραμείνει συγκεντρωμένος και να αποφύγει τα κενά διαστήματα που είχε στον αποψινό αγώνα. Διότι σε μία εβδομάδα στην Λευκωσία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Απόλλωνας, μπροστά στον κόσμο μπορεί να παρουσιαστεί πιο καλός.

Όμως, τις προκρίσεις στην Ευρώπη και όχι μόνο, τις φέρνουν η συγκέντρωση και η ουσία. Αυτά τα δυο στοιχεία θα πρέπει να έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Απόλλωνας στο ΓΣΠ.