ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχ αυτό το απωθημένο

Η μέρα της παρουσίασης του ρόστερ έφτασε. Απόψε οι κυπελλούχοι παρουσιάζουν το δυναμικό της ομάδας για τη νέα περίοδο στο Λανίτειο και όπως αναμένεται θα γίνει χαμός από τους φίλους του Απόλλωνα που θα δώσουν μαζικά το παρών τους.

Το κλίμα αναμένεται να είναι πανηγυρικό, καθώς μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στις 18 Μάιου στο στρατόπεδο του Απόλλωνα επικρατεί ευφορία  και άπαντες περιμένουν τη νέα χρόνια με αγωνία, αφού έγιναν και δηλώσεις για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής κατάφερε να κρατήσει τους παίκτες που ήθελε και ενίσχυσε την ομάδα με τους Πιέχ, Μπεντόγια, Ντουντού, Κίσσα, Καρώ και Παπαστυλιανού. Όμως, όλοι περιμένουν τις τελευταίες κινήσεις που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στον Απόλλωνα.

Και όπως είναι λογικό σήμερα θα πάει στο Λανίτειο περιμένοντας κάποια ανακοίνωση. Να ακούσει κάτι από τον πρόεδρο, το οποίο θα δείξει ξανά την αποφασιστικότητα της διοίκησης να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το μεγάλο απωθημένο όλων στον Απόλλωνα. Το πρωτάθλημα. Ένας τίτλος που πλησίασε αρκετά δύο φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά στο τέλος δεν ήρθε και σκόρπισε απογοήτευση. Όμως, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι το έργο της διοίκησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι αποτυχημένο.

Κάθε άλλο θα λέγαμε. Δύο κύπελλα και δύο προκρίσεις σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, δεν είναι λίγα πράγματα σε τέσσερα χρόνια. Με βάση αυτά που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια στον Απόλλωνα, το έργο κρίνεται πετυχημένο.

Η κατάκτηση όμως του πρωταθλήματος θα κατατάσσει την διοίκηση του Νίκου Κίρζη σε άλλη κατηγορία. Στην κατηγορία του πιο πετυχημένου προέδρου και της πιο πετυχημένης διοίκησης, με βάση τίτλων και διακρίσεων.

Άρα, μπορεί το πρωτάθλημα να είναι το απωθημένο του κόσμου, αλλά είναι και της διοίκησης, που το υποσχέθηκε στην φιέστα για την κατάκτηση του κυπέλλου. Και για να είμαστε ειλικρινής, πλέον η κατάσταση είναι πιο ώριμη απ’ ότι ήταν πριν από 2-3 χρόνια.

Έχει πάθει και έχει μάθει, που λέμε. Συνεπώς, πιο υποψιασμένη και πιο έμπειρη θα κυνηγήσει τον τίτλο.