ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η σούμα βγάζει…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η απόκτηση του Αρκάντιους Πιέχ έχει ισχυροποιήσει την γραμμή κρούση του Απόλλωνα, ο οποίος την φετινή περίοδο μπαίνει με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Πολωνός έρχεται για να πλαισιώσει τους Άμπραχαμ Γκιέ και Άντον Μάγκλιτσα.

Δύο επιθετικοί που έχουν την δική τους ιστορία στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Αφρικανός, θα μπει στον τέταρτο του χρόνο στους «κυανόλευκους» και έχει καταγράψει μία πορεία που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Όταν είναι καλά, μπορεί να σκορπίσει οποιαδήποτε άμυνα.

Ο Κροάτης ήρθε στους κυπελλούχους τον περασμένο Χειμώνα, αλλά με τις εμφανίσεις και τα νούμερα που κατέγραψε, πιστοποίησε ότι πρόκειται για ένα χαρισματικό επιθετικό, που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Τον Πολωνό επιθετικό τον γνωρίζαμε στην παρουσία του στην ΑΕΛ το τελευταίο εξάμηνο, με την οποία έκανε εντυπωσιακά πράγματα σκοράροντας σε 8 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος. Πάντως, πρόκειται για τρεις επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Να πασάρουν, να ανοίξουν χώρους, να παίξουν γρήγορα και το σημαντικό να σκοράρουν. Και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την παρουσία τους στα γήπεδα μας. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και οι τρεις μαζί πέτυχαν 23 γκολ, σε 56 συμμετοχές. 

Συνεπώς, ο Απόλλωνας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία καλή τριάδα ισάξιων επιθετικών και ο Πέδρο Εμάνουελ θα μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του ανάλογα των συνθηκών. Και το σημαντικότερο, οι αντίπαλοι δεν θα ξέρουν τι θα περιμένουν και ο Αγκολέζος τεχνικός θα έχει την δυνατότητα της επιλογής.

Επιπλέον, σε ένα μαραθώνιο που θα προκύψουν απώλειες, ο Απόλλωνας δεν θα επηρεάζεται από την απουσία οποιουδήποτε επιθετικού. Και αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στοιχείο. Άρα, όπως κι αν κάνεις την... σούμα, οι κυπελλούχοι έχουν μία επιθετική γραμμή φόβητρο για τους αντιπάλους.

 

Μεταξύ άλλων: Τελευταία Ενημέρωση

X