ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Θα «μιλήσει» το γήπεδο

Αυτό ακριβώς περιμένει ο κόσμος της ομάδας

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Τρέχει… με χίλια ο σχεδιασμός της Ομόνοιας μετά την αρχική αντικειμενική, εν πολλοίς, καθυστέρηση και το δυναμικό οδεύει προς την πλήρωση. Τζόρνταν Γκρίνιτς, Χόρχε Ενρίκεζ, Τόμας Μεχίας, Χουάν (Χουανάν) Αντόνιο Εντρένα Ραούλ Λοέ, Mικαελ Γκαφόρ, Φοίβος Χριστοδούλου αποτελούν τα μέχρι στιγμής αποκτήματα της «πράσινης» ομάδας, ενώ επεκτάθηκε η συνεργασία με τον Τζάιλσον Αραούχο.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Αγκελ Γκόμεθ δίνει έμφαση στην αγορά που ξέρει καλύτερα. Την Ισπανική.

Αμφότεροι έδειξαν ενθουσιασμένοι για την αποστολή τους και εξέπεμψαν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον

«Είμαστε στον Ιούνιο ακόμα και προσπαθούμε να βρούμε τους καλύτερους. Θα ενισχύσουμε σίγουρα την αριστερή πλευρά, και θα πάρουμε δύο επιτελικούς μέσους. Ψάχνουμε παίχτες που να μπορούν να προσαρμοστούν στα κυπριακά δεδομένα». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Προσέξτε το «Είμαστε στον Ιούνιο ακόμα». Αυτό σημαίνει ότι δεν βιάζεται. Ξέρει ότι ποδοσφαιριστές που αναζητεί τώρα δεν έρχονται γιατί πιθανό να περιμένουν πρόταση από ομάδα που θεωρούν καλύτερη από την Ομόνοια (πχ ομάδα Α’ κατηγορίας στην Ισπανία) και να μην είναι «ζεστοί» τώρα. Επίσης το πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Αυγούστου και χρόνος υπάρχει. Η προετοιμασία αρχίζει στις 9 Ιουλίου.

«Πιστεύω πως θα κάνουμε ριζικές αλλαγές για το καλό της Ομόνοιας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το πλάνο για την Ομόνοια. ερχόμαστε για να διατηρήσουμε τον ενθουσιασμό των Ομονοιατών που είχαν παλιά». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Αμφότεροι έδειξαν ενθουσιασμένοι για την αποστολή τους και εξέπεμψαν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Είναι θετικό το γεγονός ότι γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ έχουν συνεργαστεί παλιότερα στην Εσπανιόλ.

Μετά τη λήξη της χθεσινής παρουσίασης εκπρόσωπος της εταιρείας σε «πηγαδάκι» απευθυνόμενος στους αθλητικούς συντάκτες είπε ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος στους ανθρώπους αυτούς να δουλέψουν. Ένσταση ουδεμία. Η στήριξη του Τύπου (η δημιουργική και όχι η «τυφλή») είναι δεδομένη.

«Χρειαζόμαστε την στήριξη των φίλων της Ομόνοιας, το Δ.Σ. του Σωματείου, αλλά και ηρεμία ώστε να μείνουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας». Η κατάληξη της τοποθέτησης του Μάριου Καμπανελλά (Εκτελεστικού Διευθυντή της Εταιρείας). Δεδομένη είναι και η στήριξη του κόσμου της ομάδας Γιατί αυτός ο ταλαιπωρημένος και πικραμένος κόσμος έχει δώσει πολλές αποδείξεις αυτής της στήριξης. Κάποιες δε φορές παρασυρόμενος από ενθουσιασμό έδειξε περισσότερη στήριξη από ότι άξιζε η ομάδα.

Αφού όμως έφαγε τα μούτρα του, (και αυτός αλλά κυρίως η ομάδα), με διοικητικούς ηγέτες τύπου Μιλτιάδη Νεοφύτου και αναμορφωτές τύπου Νίκου Νταμπίζα και Πάμπου Χριστοδούλου, τώρα προσέχει.

Γιαυτό και, πολύ επιφυλακτικά, περιμένει τα του γηπέδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X