ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Να΄ταν μόνο τα φτερά…

Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή, αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τα άκρα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Χριστοφή τον θέτει εκτός δράσης για 3-4 μήνες. Το συμβάν, μόνο ασυνήθιστο δεν είναι από τότε που ο ποδοσφαιριστής έχει επαναπατριστεί. (2015-16) Την πρώτη χρονιά της παρουσίας του, αλλά και φέτος τα πράγματα είναι ακόμη πιο έντονα. Είναι εμφανές ότι φέτος η Ομόνοια δεν περιμένει από δω και μπρος τίποτα ουσιαστικό από τον ποδοσφαιριστή που σημειωτέον διατηρεί πολύ ψηλό συμβόλαιο.

Ο Σάσα Ζίβετς έπαιξε για τελευταία φορά στις 12 Οκτωβρίου στο φιλικό με τον Ερμή και είναι λογικό να εκτιμήσει κανείς ότι η κανονική επιστροφή του ακόμη …αναμένεται, ο Αντόνια Τζαρτζίνιο είναι μονίμως μέτριος (και κάτω), το δε περασμένο Σαββάτο στο ματς με την Αλκή πρωταγωνίστησε σε περιστατικό απειθαρχίας, ενώ ο Χουανάν Εντρένα… δεν υπάρχει από τότε που ήλθε ο Γιάννης Αναστασίου. Όχι πως υπήρχε πριν την έλευση του Ελλαδίτη προπονητή, αλλά κάποια συμμετοχή την είχε.

Είναι αυτονόητο το ότι ο Ηπειρώτης κόουτς θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να πραγματοποιήσει τις προσθήκες όσο γρηγορότερα γίνεται.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει πρώτα να αντιμετωπίσει αγωνιστικά την υποστελέχωση, αφού τουλάχιστον μέχρι τέλος Δεκεμβρίου στα φτερά η κατάσταση δεν αλλάζει όσον αφορά τα πρόσωπα και μετά την αναπλήρωση των κενών. Το πιθανότερο σενάριο όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα είναι ότι θα αποκτηθούν δυο ακραίοι. Είναι αυτονόητο το ότι ο Ηπειρώτης κόουτς θα προσπαθήσει στο μέτρο του δυνατού να πραγματοποιήσει τις προσθήκες όσο γρηγορότερα γίνεται.

Παράλληλα αναμένεται να αποκτηθεί και παίκτης για τη μεσαία γραμμή. Πιθανόν ένα «οκταροδεκάρι» που θα μπορεί να δίνει ταχύτητα και να περνά μπάλα στην επίθεση.

Το θέμα όμως για την Ομόνοια δεν είναι η αποψίλωση των άκρων, που θα λυθεί με την πλήρωση τους. Είναι πλατύτερο. Η ομάδα θέλει ανοικοδόμηση επειδή ο αγωνιστικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν κάτι παραπάνω από προβληματικός.

Και αυτή η ανοικοδόμηση, αντικειμενικά, δεν μπορεί να γίνει τώρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X