ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Κανείς δεν κατάλαβε;

Μέσα στο χάλι να και η παραδοχή για κακή φυσική κατάσταση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση του πίνακα. Αυτό σημαίνει ότι  το παιγνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή είναι ντέρμπι της ουράς. Η άλλοτε κραταιά ομάδα που χθες ήταν για πολλοστή φορά εύκολη λεία για τον αντίπαλο σε άλλο ένα ντέρμπι αιωνίων, έχει δεχτεί πέντε ήττες στη σειρά, (σε σύνολο 7 αγώνων πρωταθλήματος), έχουσα τέσσερα γκολ στο ενεργητικό σε  7 ματς.

« Ένα από τα πιο σοβαρά μας προβλήματα, είναι η φυσική κατάσταση που δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο». Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ασυνάρτητων φράσεων (ειλικρινά ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεων και λόγων του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου) ο Τεχνικός Διευθυντής της Ομόνοιας Ανχελ Γκόμες.

Έκανε δηλαδή την παραδοχή ότι δεν γινόταν καλή δουλειά σε ένα ζωτικό τομέα του οργανισμού στον οποίο είχε το απόλυτο πρόσταγμα. Ένα οργανισμό, (βλέπε ομάδα), που αυτός έστησε, αυτός έφερε τον προπονητή,  αυτός επέβλεπε και αυτός είχε την ευθύνη για την εύρυθμη της λειτουργία.

Αυτά που κατάλαβε ακόμη και ο γηραιός Ομονοιάτης που έχει να δει την ομάδα του από το γήπεδο, (και όχι από την τηλεόραση), από τον καιρό του… Goal και το αναφέραμε πολλάκις στα κείμενα μας, ότι δηλαδή η ομάδα δεν έχει δυνάμεις, ο καθ’ύλην υπεύθυνος το είδε όταν είδε την ομάδα …εσωτερικά!

Τώρα δηλαδή που έγινε υπηρεσιακός προπονητής (Λέμε τώρα). Τόσο καιρό δεν πήρε χαμπάρι. Όπως, κατά που φαίνεται, δεν πήρε χαμπάρι ούτε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, ούτε ο βοηθός προπονητής Ισμαϊλ Μαριάνι, ούτε ο γυμναστής Ρομά Κουνιλέρα (αυτοί πάντως έφυγαν), ούτε το Επιστημονικό/Ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ( που συνεργάζεται και με το Ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο ) ,ούτε οι λοιποί υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος (είτε έμμισθοι,  είτε  συμβουλιακοί).  Η μήπως  το κατάλαβαν (ανκαι πολύ  αμφιβάλλω)  και μη μπορώντας να  μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, αφήνουν το νέο προπονητή  να το κάνει; Το θέμα είναι τι θα πρωτοπρολάβει να κάνει αυτός ο νέος προπονητής. 

Και μια ερώτηση. Ποιος διάλεξε και σύστησε στο Σταύρο Παπασταύρου τον Ανχελ Γκόμες ;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X