ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η απουσία και η Δευτέρα Παρουσία

Ο κόσμος εγκατέλειψε το γήπεδο και περιμένει

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

«Ευχαριστώ τον κόσμο και εύχομαι να υπάρξουν καλά νέα σύντομα για την Ομόνοια προκειμένου να επιστρέψει». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ μετά το τέλος χθεσινού αγώνα.

Μια και περί του Δανού ο λόγος πριν από μερικές μέρες βλέποντας την εικόνα της Ομόνοιας είχαμε ανεβάσει ρεπορτάζ …ζητώντας από τον κόουτς να ρίξει στο γήπεδο την ομάδα των Κ19.

Αυτό που συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε είναι γιατί συνεχίζει να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές που αποδεδειγμένα δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα  σε ματς που δεν έχουν καμία βαθμολογική σημασία και δεν ρίχνει στο γήπεδο πιτσιρικάδες, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν αν έχουν τις ικανότητες για ανέλιξη. Η ολιγόλεπτη παρουσία των Κακουλλή, Χριστοφόρου, Κατσαντώνη στο ματς με τον Απόλλωνα, με το τελευταίο να παίζει και χθες για λίγο, δεν αποτελεί προώθηση νεαρών.

Και είναι και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας ο Δανός!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σχολιάσουμε τη χθεσινή απόδοση της Ομόνοιας. Άδικος κόπος η παράθεση σχετικών εκτιμήσεων.

Όμως η απόδοση, που δεν σηκώνει καμία κριτική, πονάει τον κόσμο. Γιαυτό και έχει σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο. Δεν αντέχει να βλέπει τον εξευτελισμό της ομάδας του. Η εικόνα της βόρειας κερκίδας χθες στο ΓΣΠ, ήταν όντως καταθλιπτική.

Δεν είναι όμως μόνο θέμα παρουσίας στο γήπεδο. Ούτε από την τηλεόραση δεν αντέχει να βλέπει αυτά τα πράγματα ο μέσος οπαδός της Ομόνοιας. Επανερχόμενοι όμως στη δήλωση του Γέσπερ Φρέντμπεργκ μετά το τέλος χθεσινού αγώνα περί της αναμονής των καλών νέων, προσθέτουμε ότι τα καλά νέα δεν αναμένονται απλώς ως τέτοια, αλλά, ως... η Δευτέρα Παρουσία!

Για παράδειγμα σήμερα στις 7 το απόγευμα στο θέατρο του Δήμου Λατσιών, που είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση μελών και φίλων της Ομόνοιας για ενημέρωση τους περί του περιγράμματος της συμφωνίας, που έχουν καταλήξει οι τρεις διαπραγματευτές - μέλη της Ομόνοιας με την πλευρά του Σταύρου Παπασταύρου, θα έχει περισσότερους Ομονοιάτες από όσους πήγαν χθες στο ΓΣΠ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X