ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Η αλλαγή ξεκίνησε

Επιχείρηση - ξεσκαρτάρισμα και ανάληψη καθηκόντων από το Νεόφυτο Λάρκου

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Έξι ποδοσφαιριστές δεν περιλαμβάνονται στο πλάνο του Γιάννη Αναστασίου. Συγκεκριμένα οι Χουάν Αλμπίν, Τζαϊλσον Αραούχο, Χόρχε Ενρίκε, Τζαρζίνιο Αντόνια, Μάρκο Μότα και Τζόρνταν Γκρίνιτς. Με όλους πλην του Αλμπίν (αυτός ήδη αποχώρησε), άρχισαν οι επαφές για τη διακοπή της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση της Ομονοίας δεν διαψεύδει ουσιαστικά την είδηση. Απλώς αναφέρει ότι δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. Η διοίκηση είναι σε επαφή με τους μάνατζερ των πέντε παικτών που δεν προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αφού τους δόθηκε επιπλέον άδεια.

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα έκανε ξεσκαρτάρισμα ήταν αναμενόμενο. Και αν υπήρχε δυνατότητα να κάνει πιο εκτεταμένο ξεσκαρτάρισμα για να προβεί σε περεταίρω ενίσχυση της ομάδας θα το έκανε.

Η ενίσχυση ξεκίνησε με την ένταξη του Χάρη Μαυρία ενώ με βάση όλες τις ενδείξεις θα συνεχιστεί με την ένταξη του Δημήτρη Κολοβού, που αναμένεται να φθάσει σήμερα στην Κύπρο. Αναμένεται επίσης να γίνουν άλλες δυο κινήσεις. Ο ένας θα είναι χαφ,(οκταροδεκάρι), και ο άλλος επιθετικός. Πάντως δεύτερος επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και ο Κολοβός. Ο Κολοβός, αν αποκτηθεί, είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, ο δε Μαυρίας με βάση το τι είπε ο ίδιος στην συνέντευξη που παραχώρησε στη OFC TV, στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου προχωρά σε κάτι το απόλυτα λογικό. Εντάσσει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που ξέρει τι μπορούν να κάνουν και γενικότερα τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα. Και παίκτες που ποτέ δεν πρόκειται να του δημιουργήσουν πρόβλημα (το αποδυτήριο, που λένε).

Διαβάστε ακόμη: Ομόνοια: Αυτοί είναι εκτός πλάνου

Είναι δεδομένη η πρόσληψη Νεόφυτου Λάρκου, ο οποίος αρχίζει δουλειά άμεσα. Θα έχει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή, (sport manager), τα καθήκοντα του οποίου θα είναι πιο διευρυμένα από αυτά του τεχνικού διευθυντή.

Οι αλλαγές έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται. Πρώτον η ένταξη ποδοσφαιριστών τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά και εμπιστεύεται απόλυτα ο προπονητής με το παράλληλο ξεσκαρτάρισμα παικτών που δεν πρόσφεραν στην ομάδα και δεύτερον η παρουσία σε ένα σημαντικό πόστο ενός ανθρώπου που ξέρει πολύ καλά τα... κατατόπια. Τόσο στο «Ηλίας Πούλλος» όσο και γενικότερα στον Κυπριακό ποδοσφαιρικό χώρο. Είναι πολύ λογικό να σκεφτεί κανείς ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν στη θέση αυτή ήταν από την αρχή ένας καταρτισμένος γνώστης του χώρου, αντί ο αποχωρήσας.

«Δεν θα πω ότι δεν έγιναν λάθη. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε, να βρούμε γιατί έγιναν λάθη, να τα φτιάξουμε και αν αυτοί που τα έκαναν θα πρέπει να συνεχίσουν, ή να βρούμε άλλα άτομα». Φράση του Σταύρου Παπασταύρου στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης.

Η Ομόνοια... μπαίνει στο θέμα. Προχωρά. Οι αλλαγές ξεκίνησαν.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X