ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Δυνατά κοινωνικά μηνύματα

Μια ακόμη αξιόλογη κίνηση από τους «πράσινους»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Μία ακόμη πρωτοβουλία ανθρωπιάς πήρε η Ομόνοια, η οποία για άλλη μια φορά πλήρως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στον συνάνθρωπό µας, προβαίνει σε ενέργεια ανθρωπιστικής υφής. 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε όπως το θεωρείο «24» του σταδίου ΓΣΠ δεν θα πωληθεί, όπως γινόταν σε προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, αλλά θα διατίθεται δωρεάν σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Σε εκείνη την πρώτη ανοικτή προπόνηση μέσα σε συνθήκες ψηλής θερμοκρασίας υπήρχαν και παιδιά με ανατομικά προβλήματα

«Το θεωρείο αριθμός 24 του ΓΣΠ θα διατίθεται δωρεάν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Ομόνοιας σε ευπαθείς ομάδες. Η αρχή θα γίνει στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό».

Αυτά ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου, σε προχθεσινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.
Να προστεθεί ότι η σκέψη αυτή έχει και μια προέκταση. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα παρακολουθούν τον αγώνα σε κάποιες περιπτώσεις παρέα με ποδοσφαιριστές που για τον Α’ η Β’ λόγο (τραυματισμός, τιμωρία για παράδειγμα)  θα αδυνατούν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς.

Τις προάλλες στην πρώτη ανοικτή προπόνηση προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά που βρέθηκαν στην προπόνηση, (ήταν τέτοια η ανταπόκριση που τα δώρα-σημαιάκια, στυλό κλπ δεν έφθασαν για τους παρόντες), ενώ πιο πρόσφατα ανακοινώθηκαν τόσο η καθιέρωση της οικογενειακής κερκίδας όσο και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στη συγκεκριμένη κερκίδα.

Σε εκείνη την πρώτη ανοικτή προπόνηση μέσα σε συνθήκες ψηλής θερμοκρασίας υπήρχαν και παιδιά με ανατομικά προβλήματα. Τόσο αυτοί (ιδιαίτερα) όσο και τα λοιπά πιτσιρίκια ένοιωσαν απερίγραπτη χαρά γιατί είχαν την ευκαιρία να έλθουν πολύ κοντά με τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας και να πάρουν τα αναμνηστικά από τα δικά τους χέρια. Είδαμε παιδιά χαρούμενα και όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό ξέρουμε ότι μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει αυτήν τη χαρά. Η Ομόνοια υπενθύμισε σε άπαντες τους γονείς ότι θα ήταν καλή ιδέα να φέρουν το παιδί σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Την απερίγραπτη χαρά που ένοιωσαν οι μικροί θα νοιώθουν και οι συνάνθρωποι μας ανήκοντες στις ευπαθείς ομάδες που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα ματς της ομάδας τους από τα θεωρεία παρέα με τα ινδάλματα τους.

Στόχος της κίνησης είναι να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Παρουσιάζοντας ξανά τη δύναμη του ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X