ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακριβώς περί αυτού πρόκειται

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Είπε πολλά ο Τζον Κάρβερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα protathlima.com. Τα περί Νίκου Νταμπίζα, ίσως να παραξένεψαν αυτούς που δεν είχαν γνώση των πραγμάτων. Αυτοί που ήταν κοντά, έβλεπαν και ήξεραν τι γινόταν. 

Όπως και οι πλείστοι εξ’ ημών των αθλητικών συντακτών που καλύπτουν το ρεπορτάζ των πρασίνων. Στο 24sports είχαμε πολλάκις αναφερθεί στις υπερεξουσίες του Ελλαδίτη και το πως επηρέαζαν την Ομόνοια. Όπως και στις αδυναμίες του Τζον Κάρβερ, που δεν έδειξε να έχει τις ικανότητες να κοουτσάρει μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα.

Αυτά όμως δεν είναι τόσο σημαντικά. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που τεχνικός διευθυντής σε μια ομάδα αποτυγχάνει, λόγω συμπεριφοράς, ή αδυναμίας δημιουργίας της κατάλληλης χημείας με τους συνεργάτες του, ούτε ο Τζον Κάρβερ είναι ο μόνος προπονητής που, εκ του πρακτέου αποδεικνυόμενο, κάθισε στον πράσινο πάγκο για... μόστρα.

Πιο σημαντική, θαρρώ, πως, είναι η εξής φράση που είπε ο Άγγλος: «Όπως για παράδειγμα να παλεύεις για να φροντιστεί ο χλοοτάπητας του προπονητικού κέντρου, να παλεύεις για να κοπεί το γρασίδι για να μην έχεις τραυματισμούς, να παλεύεις για να μπουν γραμμές στο γήπεδο και να φτιαχτούν τα δίκτυα. Να φέρνεις τον επαγγελματισμό και την πειθαρχία στο προσωπικό».

Δεν ξέρουμε πόσες φορές συνέβηκε αυτό. Ασφαλώς και δεν αποτελούσε κανόνα. Για να το πει όμως ο Τζον Κάρβερ, σημαίνει ότι τον ενόχλησε πολύ. Προσέξτε την κατάληξη της φράσης του: «Να φέρνεις τον επαγγελματισμό και την πειθαρχία στο προσωπικό» είπε. Ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Έλλειψη επαγγελματικής δομής, οργάνωσης και σωστού ελέγχου. Σε αυτούς τους τομείς, (που ασφαλώς και δεν άπτονται μόνο του ποδοσφαιρικού τμήματος), η Ομόνοια δεν παίρνει καλό βαθμό, εδώ και χρόνια.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση