ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σοβαρή απόφαση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των προέδρων ομάδων Α’ κατηγορίας. συγκεκριμένα των έξι ομάδων του β΄ γκρουπ. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι οι εκθέσεις από την ΟΥΕΦΑ για στημένα παιχνίδια.

Οι πρόεδροι των σωματείων, που έχουν μέχρι τώρα μαζέψει όλοι μαζί μπόλικους φακέλους με τους οποίους μπορούν άνετα να κάνουν μια σπάνια συλλογή, συναντώνται με στόχο να αντιμετωπίσουν την κακή ΟΥΕΦΑ, που έχει βάλει στόχο να δυσφημίσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ακούς εκεί να θεωρείται ο φάκελος, στον οποίο καταλογίζεται υπαιτιότητα σε συγκεκριμένο σωματείο, από μόνος του, ενοχοποιητικό στοιχείο. Και, επιπλέον, αυτός ο …παντελώς άσχετος με την ΟΥΕΦΑ, ο Μάριος Λευκαρίτης να λέει ότι έχει μείνει έκπληκτος από την επάρκεια του τρόπου τον οποίο εφαρμόζει η ΟΥΕΦΑ για εντοπισμό αγώνων για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Δηλώνουν επίσης επανειλημένα οι πρόεδροι ότι δεν ξέρουν ποιοι είναι αυτοί, (εντός ή εκτός των σωματείων τους), που κάνουν ότι κάνουν. Το να λέει πρόεδρος σωματείου ότι δεν ξέρει ποιοι είναι αυτοί που τα κάνουν, αποτελεί έμμεση παραδοχή ανεπάρκειας άσκησης των καθηκόντων του και θα πρέπει μάλλον να πάει στο σπίτι σου.

Για να τελειώνουμε. Η μόνη σοβαρή απόφαση που μπορεί να πάρει αυτή η σύναξη για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο είναι η εξής: Όταν η ΟΥΕΦΑ εντοπίζει ευθύνη σωματείου σε αγώνα ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας, να επιβάλλονται ακόμη βαρύτερες ποινές από τις υφισταμένες.

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση