ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και άρχισε η ιστορία…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια βυθιζόταν και όλα έδειχναν τελειωμένα. Έδειχναν, δεν ήταν... Ο κύριος της ιστορίας μας, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς. Οι βολές του Άγγλου βρήκαν τρις το στόχο. Η Ομόνοια, εκεί που έδειχνε να βυθίζεται, ανέβηκε στον αφρό και ταυτόχρονα η καρδιά των Ομονοιατών πήγε στη θέση της, αφού προηγούμενα είχε πάει στο… παντελόνι τους. 

Ο Άγγλος «φονιάς», άρχισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλέιτον και στη συνέχεια ξανά με κεφαλιά σε σέντρα του Κωνσταντινίδη. Η εξαίσια τετράλεπτη παράσταση του Άγγλου, έλαβε τέλος με προβολή στην εστία του Εθνικού Άχνας μετά από σέντρα του Ρουσιά.

Στα πρώτα δυο γκολ έτρεξε με ταχύτητα φωτός προς τη σέντρα, (δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο), ενώ στο δεύτερο, σήκωσε τα χέρια προς την κερκίδα, ζητώντας από τον κόσμο να «μπει» ακόμη πιο πολύ στο παιχνίδι. Στο τρίτο, αφού ξεμπέρδεψε από το τσούρμο των συμπαικτών του που έπεσαν όλοι επάνω του πανηγυρίζοντας σαν τρελοί, πήγε λίγο πάρα πέρα και έσκασε την κλασική χαιρετούρα, μέσα σε ντελίριο του πράσινου λαού. Τη 15η χαιρετούρα μέσα σε 17 αγωνιστικές.

Το χθεσινό ματς πλοκής γαρ έχει «σκαλιστεί» στις καρδιές του κόσμου. Εννοείται και του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Που δεν μίλησε για τα δικά του γκολ στην ανάρτηση του στο Instagram: «Δείξαμε καλό πνεύμα και από το 0-2 κάναμε το 3-2. Εξαιρετικό ξεκίνημα στη χρονιά», ανέφερε, τονίζοντας την ομαδική προσπάθεια.

Στις 16 του περασμένου Ιούνη η Ομόνοια εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Ομόνοια ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 30χρονο Άγγλο επιθετικό, Ματ Νταρμπισάιαρ, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στην Rotherham United (Championship). Ο ποδοσφαιριστής, που βρίσκεται στην Κύπρο από χθες (15/06) το πρωί, θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές». Και άρχισε η ιστορία…

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X