ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούχτισαν με τόσα λάθη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Στο ματς με την ΑΕΛ ο Λαφράνς σκόραρε από θέση οφσάιντ. Ο βοηθός … αγρόν ηγόρασε. 

Την περασμένη αγωνιστική, ο βοηθός δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντινίδη εντός περιοχής ενώ, δεν… αντιλήφθηκε ότι ο Πιέρος Σωτηρίου ήταν σε θέση οφσάιντ πριν σκοράρει. Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Καρλίτος (καλυπτόταν από τον κανονισμό). Και κίτρινη όμως να έδειχνε πάλι καλύπτονταν από τον κανονισμό.

Χθες ο διαιτητής σε μια απόφαση – κωμωδία, θυμίζοντας μια άλλη διαιτητική... φυσιογνωμία, το Ρουμάνο Τούντορ, στο εφιαλτικό εκείνο ματς με τη Δυναμό Μόσχας, (θυμάστε το… φονικό φάουλ του Σάμπα, στο Μορέιρα), κατακύρωσε γκολ του Ερμή, κλείνοντας τα μάτια στο απλωμένο χέρι του Μπεγκά, που ξάπλωσε το Χριστοδούλου στο χορτάρι.

Από τα τρία αυτά παιχνίδια η Ομόνοια πήρε ένα μόνο βαθμό, από το μάξιμουμ των εννέα. Αν η συγκομιδή των βαθμών δεν έχει επηρεαστεί από τη διαιτησία, τότε θα πρέπει να είμαι ηλικιωμένος κάτοικος σε χωριό κοντά στη Δαμασκό της Συρίας και μιλώ Αραμαικά (σύμφωνα με ιστορικούς, τα Αραμαικά ήταν η γλώσσα στην Αρχαία Συρία).

Και βέβαια οι απώλειες βαθμών οφείλονται και στις ανεπάρκειες της ομάδας. Ανεπίτρεπτο το να καταρρέει μια ομάδα του μεγέθους της Ομόνοιας με την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι. Ανεπίτρεπτο επίσης και το χθεσινό σύμπτωμα. Το να… τελειώνει δηλαδή τον αγώνα από το πρώτο μέρος.

Υπάρχει όμως διαφορά στον επιμερισμό των ευθυνών για την πενιχρή συγκομιδή των βαθμών. Τις δικές της ευθύνες θα προσπαθήσει να τις εντοπίσει. Τις έξωθεν όμως ευθύνες, που τη ρημάζουν αγωνιστική με αγωνιστική, δεν μπορεί να τις ελέγξει.

Σύσσωμο το πράσινο οικοδόμημα έχει μπουχτίσει με τόσα λάθη. Εννοείται… ανθρώπινα!

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση