ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κομπιναδόροι, φανατίλες, βαρεμένοι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με δέκα αγωνιστικές συμπληρωμένες μπορεί κανείς να προβεί σε αγωνιστικά συμπεράσματα που εμπεριέχουν σημαντικό βαθμό ασφαλείας. Αγωνιστικά συμπεράσματα; Είναι τραγικό, αλλά στο σημείο που έχουμε φθάσει, το θέμα αυτό δεν βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φίλαθλης κοινής γνώμης.

Όταν η ποδοσφαιρική χρoνιά, έχει ήδη να επιδείξει 9 αποστολές φακέλων από την UEFA για αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το κατάντημα μας.

Κατάντημα, για το οποίο ευθύνονται οι γνωστοί - άγνωστοι ελλειμματικοί κομπιναδόροι της πιάτσας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, μόνο και μόνο για να βγάλουν εύκολα λεφτά,(αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο θα έκαναν κάτι άλλο με το οποίο θα τα «μάτσωναν» χωρίς κόπο), και αυτοί που εκ της θέσεως τους μπορούν να τους εμποδίσουν και δεν το κάνουν, είτε γιατί, για κάποιους λόγους (που μπορούμε να φανταστούμε) τους έχουν ανάγκη, είτε γιατί τους φοβούνται. Αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι βλέπετε δεν είναι παιδιά… για υιοθεσία.

Υπάρχει οικογενειάρχης με σώας τας φρένας, με όλα αυτά που ακούει και, κυρίως, βλέπει, που θα πάρει το παιδί του και να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνα κυπριακού πρωταθλήματος; Η καλύτερα αγώνα πρωταθλήματος ύποπτης στοιχηματικής δραστηριότητας; Άστε που στην αγορά, η προσφορά του καλού προϊόντος είναι τεράστια. Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό, Γερμανικό Γαλλικό πρωτάθλημα, είναι όλα στους δέκτες μας. Δεν... μετράει το Ελληνικό, που είναι του ιδίου επιπέδου με το δικό μας. Σε όλες τις πτυχές.

Η κατρακύλα είναι δεδομένη. Αν δεν γίνει κάτι (αύριο συνέρχεται η γενική συνέλευση της ΚΟΠ) η κατρακύλα θα συνεχίζεται μέχρι τον πλήρη ξεπεσμό. Οπου τους αγώνες πρωταθλήματος θα παρακολουθούν μόνο οι φανατίλες, οι βαρεμένοι («μη δίνεις σημασία, ο άνθρωπος είναι βαρεμένος», που λένε) και αυτοί που απλώς δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, την ώρα των αγώνων.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X