ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το μίνιμουμ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Σύμφωνα με Ελλαδικό δημοσίευμα, μεταγραφικός ήταν ο λόγος που παραβρέθηκε στο παιχνίδι Βέροια - Παναθηναϊκός ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας. Συγκεκριμένα, η marca-sl.gr αναφέρει πως ο Ελλαδίτης είδε από κοντά τον Πέδρο Αρτσε ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας.

Ήταν αυτό το πρώτο Ελλαδικό δημοσίευμα που αναφέρεται στα των μετεγγραφών της Ομόνοιας για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Είναι αναμενόμενο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα με τα περισσότερα, με βάση την πρακτική των Ελλαδιτών συναδέλφων σε μετεγγραφικά θέματα, να εντάσσονται στη σφαίρα της δημοσιογραφικής ανευθυνότητας.

Είναι γεγονός ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει αρχίσει να εργάζεται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και κατά τη γνωστή του τακτική ακολουθεί δυο κανόνες. Υπομονή και στόμα ερμητικά κλειστό. Όσον αφορά το δεύτερο καλά κάνει ενώ στο πρώτο αγγίζει τα όρια της υπερβολής που έχουν βλάψει τη ομάδα.

Είναι επίσης γεγονός ότι (με βάση το τι παρουσίασε η ομάδα μέχρι τώρα), ο κόσμος περίμενε περισσότερα από τον τεχνικό διευθυντή στον τομέα της ενίσχυσης. Περίμενε περισσότερα βάσει «μπαγκράουντ» και διασυνδέσεων. Γιαυτό και διατηρεί μια επιφύλαξη για την επερχόμενη ενίσχυση, που αριθμητικά δεν είναι …ξεκάθαρη. Με δεδομένη την γνωστή δυσκαμψία λόγω οικονομικών, τα πράγματα είναι δύσκολα. Γιατί οι τέσσερις για παράδειγμα προσθήκες, που είναι το μάξιμουμ, προϋποθέτουν και αποχωρήσεις.

Εκείνο όμως που περιμένει ο κόσμος να γίνει, είναι τουλάχιστον το μίνιμουμ. Να έλθει επί τέλους ένας πραγματικός (γιατί ο ένας εξ’αυτών που παίζουν τώρα είναι κατά συνθήκη) κεντρικός αμυντικός, όχι κλάσης (τέτοιες ψευδαισθήσεις δεν υπάρχουν) αλλά επαρκής στο να πλαισιώσει το Λουκά Βύντρα. Γιατί οι λοιποί υπάρχοντες για τη θέση δεν έχουν πείσει για την επάρκεια τους.

Είπαμε το μίνιμουμ. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί με τα ονόματα που έχουν ακουστεί στην πιάτσα (τα οποία δεν δημοσιεύουμε γιατί πιστεύουμε ότι ασκούμε υπεύθυνη δημοσιογραφία) φοβόμαστε ότι ούτε το μίνιμουμ δεν θα καλυφθεί.

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση