ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε στα πιο φρικτά τους όνειρα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η ομάδα που για πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μπορεί σε κανένα από αυτά να παίξει ποδόσφαιρο επιβολής στον αντίπαλο, είναι βαριά άρρωστη. Αυτή η ασθενούσα ομάδα παρά το ότι κέρδισε τον αγώνα, έδειξε και χθες τα συμπτώματα της ασθένειας, δεχθείσα στο γήπεδο της δυο γκολ από την νεοφώτιστη Καρμιώτισσα, που είχε και δοκάρι και επί πλέον κέρδισε και εννέα κόρνερ.

Κέρδισε,(ευτυχώς για αυτήν υπήρχαν χθες οι Νταρμπισάιαρ και Σιέρινταν, που έσωσαν την παρτίδα, με τον Ιρλανδό να το... επαναλαμβάνει, αφού το έκανε και στο Δασάκι), αλλά αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο της, που ήδη έχει δείξει ότι έχει χάσει και το τελευταίο απόθεμα υπομονής.

Το σκηνικό παρά τις αλλεπάλληλες διαπιστώσεις και αμέτρητες υποσχέσεις από τους πάντες που συνθέτουν το τετράπτυχο, ποδοσφαιριστές, τεχνικός ηγέτης τεχνικός διευθυντής και Διοικητικό Συμβούλιο, σαδιστικά επαναλαμβανόμενο. Βελτίωση, ουδεμία.  

Τραγικά λάθη, παίκτες που είτε δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας, είτε απλώς περπατάνε στο γήπεδο και στη γενικότητα τους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν ψυχολογία και τέλος ένα σύνολο που δεν έχει κανένα ειρμό και κανένα ρυθμό στο παιχνίδι του. Και φυσικά δεν βλέπεται. Ούτε και από τον πιο «τυφλό» οπαδό της.

Ούτε και στα πιο φρικτά τους όνειρα δεν φαντάζονταν τέτοια εικόνα της ομάδας τους οι ταλαίπωροι οπαδοί της Ομόνοιας.

Κάποιοι (και ξέρετε ποιοι) πρέπει να πάρουν αποφάσεις.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση