ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χάθηκε η μπάλα!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός του ποδοσφαίρου για να διαπιστώσεις ότι η σεζόν έχει αρχίσει στραβά και ανάποδα για την Ομόνοια.

Η ομάδα, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα, θα ήταν έτοιμη για το πρωτάθλημα, είναι αυτή τη στιγμή ανεπαρκώς δομημένη σε αγωνιστικό επίπεδο, (και σε θέσεις και σε ποιότητα), και παράλληλα με τόσο εμφανή τα σημάδια από το καλοκαιριάτικο πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό (παρά το ότι δεν φάνηκε να στοίχισε όσο άλλες χρονιές), που το φαινόμενο τείνει να μοιάσει με την ιατρική γνωμάτευση για «μη αναστρέψιμη κατάσταση».

 
Η προσπάθεια έχει δυστυχώς ως στόχο από πολύ νωρίς να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται. Με μόλις δυο αγωνιστικές συμπληρωμένες! Σε μια χρονιά όπου η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα έφερε τη δικαιολογημένη αισιοδοξία στον πικραμένο από τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων κόσμο της ομάδας για κάτι διαφορετικό.

Τα κενά είναι πολλά με την ομάδα να μην αποδίδει ούτε καν υποφερτό ποδόσφαιρο, να δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία σε δυο ολόκληρα ενενηντάλεπτα στο πρωτάθλημα (γιατί υπάρχουν και αυτά των Ευρωπαϊκών αγώνων, όπου η κατάσταση δεν ήταν διαφορετική) να μη βρίσκει ρυθμό και τον προπονητή να επαναλαμβάνει εαυτόν για τα παρατηρούμενα λάθη (δουλειά του είναι να τα διορθώσει).

Να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται, ε; Τώρα το τι σώζεται, αποτελεί ένα ευρύ και δύσκολο στην απάντηση του ερώτημα. Ας πάρει επί τέλους  η ομάδα ένα κεντρικό αμυντικό για να φτιάξει την άμυνα που είναι σουρωτήρι. (Εκπνέει σε δύο μέρες η μεταγραφική περίοδος, με μερίδα του κόσμου, αποδεδειγμένης ολιγωρίας ένεκα, να φθάνει στο σημείο, να πιστεύει ακόμη και το σενάριο της μη πραγματοποίησης  προσθήκης!).

 Δυστυχώς, άλλη κίνηση, με βάση τις τοποθετήσεις, των μελών του ΔΣ (συνεδριάζουν σήμερα) δεν μπορεί να γίνει. Λέμε δυστυχώς γιατί μια μετεγγραφή για να φτιάξουν τα πράγματα, δεν αρκεί. Και ξανά το κλασικό ερώτημα. Σώζεται η κατάσταση; Ένας Θεός ξέρει…Γιατί η μπάλα, έχει χαθεί. Όπως βέβαια και η εμπιστοσύνη στην ομάδα…

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση

X