ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο που το σκέφτονται...

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Το ημερολόγιο γράφει σήμερα 5 του μήνα, Αυγούστου. Το πρωτάθλημα ξεκινά σε 15 μέρες, τόσες είναι οι μέρες που έχουν περάσει από τον επαναληπτικό με τη Μπειτάρ και η Ομόνοια παραμένει με το δυναμικό που παρουσίασε στα τέσσερα Ευρωπαϊκά ματς.

Ένα δυναμικό, με εμφανέστατα κενά, που αποτέλεσαν, ένα, (γιατί δεν ήταν ο μόνος), από τους παράγοντες που οδήγησαν στον αποκλεισμό. «Ο Ιούνιος είναι δύσκολος μήνας για παίκτες να έλθουν στην Κύπρο είχε πει ο Νίκος Νταμπίζας». Έχει φύγει όμως αισίως και ο Ιούλιος, έχει μπει εδώ και ένα πενθήμερο ο Αύγουστος και  οι απαραίτητες προσθήκες  εξακολουθούν να μην εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Ακόμη και σήμερα αν έλθουν κλείσει ποδοσφαιριστές, που εννοείται ότι πρέπει να είναι μεταγραφές ουσίας, εδώ που τα λέμε αλίμονο αν δεν είναι, δεν είναι σίγουρο ότι θα υπολογίζονται για την πρεμιέρα, έστω και αν είναι  προπονημένοι ( στην περίπτωση που ανήκουν σε ομάδες και έχουν κάνει προετοιμασία). 

Σημειώνεται ότι  δεν υπάρχει ακόμη καμία σιγουριά για τη δυνατότητα του Δημήτρη Χριστοφή να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα (μακάρι  ο τόσο ταλαιπωρημένος ποδοσφαιριστής να δώσει τα πειστήρια ετοιμότητας ), ενώ ο Ζιγκί Μπατιμπαγκά με βάση τις τελευταίες εξελίξεις  …μπαινοβγαίνει από το δυναμικό, με τις περισσότερες πιθανότητες να κλίνουν προς την αποχώρηση.

Με υλικό… επαναληπτικού Μπειτάρ στην πρεμιέρα; Και μόνο που το σκέφτεται ο κόσμος της ομάδας, που όλο για μετεγγραφές ακούει, αλλά δεν τις βλέπει, εκνευρίζεται. Όχι γιατί η ομάδα θα παραταχθεί με ασυμπλήρωτο δυναμικό στο συγκεκριμένο ματς, αλλά γιατί θα μπει στο πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17, με ελλειμματική ποιότητα, σε μια χρονιά που άπαντες είχαν δημιουργήσει δικαιολογημένες προσδοκίες διαφορετικότητας στον τομέα του σχεδιασμού.

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει  σήμερα  στην Κύπρο και  πιθανό  να μεταφέρει…κάτι ενδιαφέρον στις αποσκευές του. Αν το μεταφέρει, γίνεται ένα βήμα, προς τα εμπρός. Έστω και αργοπορημένα.

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση