ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα το πάρει, όταν…

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μαρίν Ορσουλιτς: «Αν δεν ήταν εφικτό και δεν το πίστευα πως θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε, δεν θα ήμουν εδώ. Άλλωστε η Ομόνοια δεν είναι φτιαγμένη για να κυνηγάει τρίτη και τέταρτη θέση, αλλά για να κατακτάει πρωταθλήματα και γενικά τίτλους».

Κίλιαν Σιέρινταν: «Θέλουμε και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και η προσδοκία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα υπάρχει πάντα. Χρονιές όπως την περσινή που τερματίσαμε 4οι, δεν είναι του επιπέδου της Ομόνοιας και δεν πρέπει να τις αποδεχόμαστε. Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος φέτος, να επιστρέψει η Ομόνοια στο επίπεδο που πρέπει».

Αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των δυο ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Sportday και στην ιστοσελίδα omonoianews.com, αντίστοιχα.Δεν υπάρχει οπαδός της Ομόνοιας που να διαφωνεί με τα πιο πάνω. Ότι δηλαδή η Ομόνοια δεν είναι φτιαγμένη για τις κατώτερες από την πρώτη θέση. Και δεν είναι η πρώτη (ούτε θα είναι βέβαια η τελευταία) φορά που τα έχει ακούσει. Η κατάκτηση τίτλων είναι στο dna της ομάδας. Το συγκεκριμένο είχε πει άλλωστε και ο Νίκος Νταμπίζας στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε για την παρουσίαση του.

Η Ομόνοια έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2010. Το γιατί έχει φθάσει να μετρά έξι άνυδρα χρόνια,  δεν χρειάζεται να είναι κανείς μεγαλοφυΐα για να το εξηγήσει. Είναι απλούστατο. Σε αυτά τα χρόνια  δεν ήταν καλύτερη από τις ομάδες που το πήραν.

Για να πάρει πρωτάθλημα πρέπει να είναι καλύτερη από τις άλλες ομάδες που το διεκδικούν. Μόνο έτσι. Το να είναι καλύτερη εξαρτάται και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Που θα πρέπει με την πράξη (απόδοση στο γήπεδο, με βάση τις δυνατότητες τους ) να μην αποστασιοποιούνται από τη θεωρία (η αναφορά δεν γίνεται για τους δυο συγκεκριμένους αλλά για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας).

Με τα λόγια δεν πήρε ποτέ κανείς πρωτάθλημα. Η Ομόνοια θα το πάρει όταν γίνει η καλύτερη.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση