ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίκτες Ομονοιάτικης ποιότητας!

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

«Πρέπει να έχουμε την καλύτερη ομάδα σε βάθος χρόνου. Στο πρωτάθλημα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται». Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Νίκος Νταμπίζας στη συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε την περασμένη Τρίτη.

Είναι γεγονός ότι στα τέσσερα Ευρωπαϊκά ματς η αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας παρουσίασε ελλείψεις, που είχαν άμεση σχέση με τον αποκλεισμό, που σκόρπισε την απογοήτευση στον κόσμο. Είναι σαφέστατο ότι η ομάδα χρειάζεται ποιότητα.  

Περιμέναμε φέτος ένα καλοκαίρι ανακατατάξεων στην Ομόνοια. Η κακή χρονιά που πέρασε (για μια ακόμη φορά) και η έλλειψη ύπαρξης ενός αξιόλογου κορμού δημιούργησε αυτή την ανάγκη, με το σωματείο όμως λόγω αντικειμενικών δυσκολιών να μην μπορεί να ξοδέψει αρκετά χρήματα.

Είναι εμφανέστατο ότι για το Νίκο Νταμπίζα δεν υπάρχει κανένας λόγος… βιασύνης. Ακόμη και στη συνέντευξη Τύπου, αυτό έδειξε λέγοντας ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις επερχόμενες μετεγγραφές. Ακολουθεί το γνωστό αξίωμα. Η ανυπομονησία, είναι για τον κόσμο, αλλά για κάποιον που αναλαμβάνει την ευθύνη για το σχεδιασμό μιας ομάδας είναι απαγορευμένη λέξη.

Το ημερολόγιο πάντως δείχνει 29 Ιουλίου και ο κόσμος διακατέχεται από έντονη ανησυχία για τις λοιπές μεταγραφικές κινήσεις. Και ως ένα σημείο, αυτό κρίνεται ως φυσιολογικό, αφού οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να δουν την ομάδα τους να δυναμώνει και να δείχνει ικανή να περπατήσει ένα δρόμο διαφορετικό από αυτόν που …χρόνια τους πληγώνει.

Αυτή τη στιγμή οι επιλογές που έχει ο Νίκος Νταμπίζας, είναι δύο. Είτε να καλύψει τις κενές θέσεις με παίκτες που απλώς θα τις… καλύψουν, είτε να κάνει μεταγραφές ουσίας και Ομονοιάτικης … ποιότητας. Ασφαλώς και ακολουθεί την δεύτερη επιλογή, προσβλέποντας σε επιτυχία.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, να ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχουν μεταγραφές, σταρ και σούπερ σταρ. Αυτές είναι αντικειμενικά απαγορευμένες. Αναφερόμαστε σε αυτές που αφορούν παίκτες επιπέδου (για τα δικά μας δεδομένα), ή παίκτες που θα αποδειχτούν «λίρα εκατό».

Παίκτες, δηλαδή, που θα παίξουν μπάλα.

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση