ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δέσμευση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Με επιχειρήματα ποδοσφαιρικής υφής τοποθετήθηκε στη χθεσινή μακράς διαρκείας συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Νταμπίζας, στηρίζοντας τις επιλογές του, αποκρούοντας και την κριτική που γίνεται για καθυστέρηση στις κινήσεις, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να έρθουν παίκτες στην Κύπρο τον Ιούνιο.

 
Στήριξε και τον προπονητή Τζον Κάρβερ και επανέλαβε την προσήλωση στο πλάνο που ακολουθείται. Πλάνο, που επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα στηριχθεί μέχρι τέλους από τον ίδιο και τη διοίκηση. Κάτι που επανέλαβε και ο πρόεδρος του σωματείου Δημήτρης Τζιωνής. Δεν αρνήθηκε πάντως να λάβει το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί ως εκ της θέσεως του. Πρόσθεσε ότι η ευθύνη αναλογεί σε όλους ανάλογα με τη θέση τους.

Για την ενίσχυση δεν άνοιξε τα χαρτιά του.  «Είναι δεδομένο πως θα γίνουν 2 κινήσεις και αν βρεθεί μία ξεχωριστή περίπτωση για τη λίστα Β’». Αυτό ήταν το «ρεζουμέ» της τοποθέτησης του.

Στο θέμα των αποχωρήσεων, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο: «Στις περιπτώσεις των αποχωρήσεων το βλέπουμε εσωτερικά και μετά θα βγει επίσημα έξω από το σύλλογο γιατί έγινε αυτή η αποχώρηση. Μπορεί μία περίπτωση να θέλει να φύγει, μπορεί να πωληθεί ή να μην τηρεί τις προϋποθέσεις που θέσαμε».

 Οι τοποθετήσεις του για το άμεσο αλλά και πιο μακροπρόθεσμο μέλλον, ήταν οι εξής: «Πρέπει να έχουμε την καλύτερη ομάδα σε βάθος χρόνου. Στο πρωτάθλημα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Αυτή η τοποθέτηση- δέσμευση του Νίκου Νταμπίζα, βρίσκει άπαντες σύμφωνους. Και ο απογοητευμένος από τον αποκλεισμό κόσμος, που περίμενε περισσότερη ετοιμότητα στους αγώνες με τους Ισραηλινούς (ετοιμότητα αντιμετώπισης  των αγώνων και όχι γενικότερη ετοιμότητα, βάσει πληρότητας ρόστερ και χρονικού σημείου προετοιμασίας), περιμένει την υλοποίηση της. Βλέποντας παράλληλα το χρόνο να κυλάει αμείλικτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση