ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μόνο πρόκριση, τελεία

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια δεν πήρε την περασμένη Πέμπτη το θετικό αποτέλεσμα στην Ιερουσαλήμ. Η αποστολή της όμως δεν τέλειωσε. Υπάρχουν άλλα ενενήντα αγωνιστικά λεπτά μέσα στο δικό της γήπεδο. Σε ένα γήπεδο, όπου ο κόσμος της θα είναι για μία ακόμη φορά μαζικά παρών και έτοιμος να την σπρώξει προς την πρόκριση. Αυτό προέχει τώρα για τους «πράσινους». Η επιτυχής διεκπεραίωση του επαναληπτικού

Οι ποδοσφαιριστές επικεντρώθηκαν στο ματς της προσεχούς Πέμπτης, προσδοκώντας να πετύχουν το στόχο. Η επιτυχία, περνά μέσα από την παρουσία μιας διαφοροποιημένης, προς το καλύτερο, εικόνας, σε σχέση με αυτήν της περασμένης Πέμπτης. Ναι, η ομάδα δεν είναι ακόμη συμπληρωμένη από πλευράς υλικού και είναι απόλυτα φυσιολογικό, (ουκ ολίγων αλλαγών, αλλά και χρονικού σημείου γαρ), να μην είναι αγωνιστικά απόλυτα έτοιμη. 

Όμως αυτά τα αντικειμενικά δεδομένα, δεν νομιμοποιούν σε καμία περίπτωση, ούτε εύκολα λάθη στην άμυνα, ούτε τον σε όλα τα μέχρι τώρα επίσημα ματς, παρατηρηθέντα βαθμό αδυναμίας σύνδεσης κέντρου και επίθεσης. Η διαφοροποιημένη εικόνα πρέπει να… απαλείψει από το περιεχόμενο της αυτά τα στοιχεία. 

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, η πλάστιγγα της πρόκρισης  θα πάρει κλίση προς το δικό της μέρος.  Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν, ο κόσμος που θα κατακλύσει το γήπεδο, επίσης, το θέλει, άρα ένα πράγμα μένει να κάνει η τεχνική ηγεσία. Να βρει τις λύσεις. Έτσι ώστε να δούμε την Πέμπτη την εικόνα ομάδας, που με το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης θα δείξει στην πράξη ότι δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από την πρόκριση. Τελεία.

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση