ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώμοι… Άτλαντα

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αυτό που όλοι όσοι ήταν κοντά στον Πρόεδρο, λίγο πολύ υπολόγιζαν, έγινε πραγματικότητα. Ο Δώρος Σεραφείμ ανακοίνωσε χθες ενώπιον του ΔΣ  της Ομόνοιας, ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την θέση του και να μην διεκδικήσει επανεκλογή, επιβεβαιώνοντας συνάμα και τις πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Η πίεση των συνεργατών του προς το άτομο του, δεν είχε αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια τώρα ψάχνει για Πρόεδρο. Και πρέπει μάλιστα να τον βρει μέχρι την Παρασκευή, μέρα που εκπνέει η διορία υποβολής των υποψηφιοτήτων για τη Γενική Συνέλευση.

Το άτομο που θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού που θα καταρτιστεί, θα προέλθει, με βάση τις ενδείξεις, από τα νυν μέλη, αφού κανείς έξωθεν δεν έχει εκφράσει μέχρι στιγμής σοβαρά τον ενδιαφέρον του για τη θέση.

 Έχουν μεν βγει στο προσκήνιο τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. Χρίστου Νεοφύτου και Αντώνη Τζιωνή μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του Δώρου Σεραφείμ, αλλά κανείς από τους δυο δεν έχει εκφράσει μέχρι τώρα με σαφήνεια την πρόθεση του για την ανάληψη του  πόστου. Επιπρόσθετα, κανείς εκ των δυο δεν «εμφανίστηκε» ποτέ, είτε υπό μορφή πληροφοριών, είτε υπό μορφή δημοσιευμάτων, ως υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Όσα ονόματα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, (είτε υπό μορφή πληροφοριών, είτε δημοσιευμάτων), ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ονόματα εκτός ΔΣ. 

Οι εντατικές επαφές μεταξύ των μελών του ΔΣ έχουν αρχίσει από χθες βράδυ και θα συνεχιστούν και σήμερα μέχρι τη συνεδρία του ΔΣ  που θα γίνει στις 4 το απόγευμα. Συνεδρία, που αναμένεται να ρίξει φως στα πράγματα. 

Στο μεταξύ ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί, όχι απλώς με αμηχανία, αλλά με  ανησυχία τις εξελίξεις, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι  το βάρος που θα κληθεί να αναλάβει  το άτομο που θα εξευρεθεί, είναι τεράστιο. Και ο Δώρος Σεραφείμ, ανεξάρτητα από την προσωπική εκτίμηση του κάθε Ομονοιάτη για το άτομο του…το σήκωνε αυτό το βάρος. Γιατί είχε …ώμους. Καταγράφουμε μόνο αυτό, που αποτελεί  μέρος του βάρους. Από το Μάρτιο του 2014  που ανάλαβε την Προεδρία, μέχρι σήμερα, η Ομόνοια έχει καταβάλει γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, σε παλαιές όφειλες. 

 

 

Λίγα και Σταράτα: Τελευταία Ενημέρωση