ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχοπέδη ο... μάνατζερ

Εκεί που όλα έδειχναν εύρεση της χρυσής τομής, παρουσιάστηκε ανατροπή

Κυριάκος Τοφή

Μπορεί οι μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Αντριάν Κολούνγκα για λύση του συμβολαίου του Ισπανού, να έχουν φτάσει σε αίσιο τέλος, ωστόσο ένα απρόσμενο εμπόδιο εμφανίστηκε από το πουθενά. Η σύγκλιση μεταξύ «Μεγάλης Κυρίας» και ποδοσφαιριστή είναι γεγονός χωρίς να κοινοποιηθούν λεπτομέρειες στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο ο μάνατζερ του προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από την... εξωτερική.

Δεδομένο θεωρείται το γεγονός ότι ο Ρόνι Λέβι και οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας με μια εκ των επιλογών του Αλμπέρτο Μπενίτο, όπως δεδομένο θεωρείται και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κολούνγκα έφτασε σε ένα οριακό σημείο που δεν τον έπαιρνε άλλη... αντίσταση. Παρόλ' αυτά ο μάνατζέρ του με δηλώσεις στον ισπανικό τύπο, αναφέρεται στον... επαγγελματισμό του πελάτη του και το γεγονός ότι πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στο νησί και να αρχίσει προπονήσεις μιας και βάση συμβολαίου, εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό της Ανόρθωσης.

Τη δεδομένη στιγμή διαφαίνεται ότι το σίριαλ έχει ακόμη λίγα επεισόδια, με τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του, να ποντάρουν στην αλλαγή στάσης από πλευράς Κολούνγκα, προς το καλύτερο.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

56 από τους 100

56 από τους 100

Με το Νίκο Κίρζη στην προεδρία ο Απόλλωνας ανέβηκε επίπεδο στην Ευρώπη
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X