ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συστήθηκε με γκολάρα

Με εκπληκτικό γκολ συστήθηκε στο κυπριακό κοινό ο Αλνταϊρ Ντιαλό

Κυριάκος Τοφή

Ερχόμενος από τον πάγκο τόσο στον πρώτο, όσο και στο δεύτερο αγώνα της ΑΕΛ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης, λίγο έλειψε να κάνει τη μεγάλη διαφορά και να δώσει στη Λεμεσιανή ομάδα το εισιτήριο για τον τέταρτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αλνταϊρ Ντιαλό συστήθηκε στο κυπριακό ποδοσφαιρικό κοινό με το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Τόρστεν Φινκ και το οποίο έκανε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και τους ποδοσφαιριστές των κίτρινων να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στην υπέρβαση.

Ακόμα και σε μεταγενέστερο στάδιο του αγώνα της Πέμπτης, ο Αλνταϊρ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Χάτζικιτς καθώς με την ευελιξία, τη διεισδυτικότητα και το χαμηλό κέντρο βάρους, έμοιαζε πραγματικά ασταμάτητος. Στο φινάλε της αναμέτρησης είχε την προϋπόθεση για τετ-α-τετ από πλάγια θέση, ωστόσο ο Σοάρες προτίμησε να τελειώσει μόνος και ανεπιτυχώς μια υποδειγματική αντεπίθεση της Λεμεσιανής ομάδας.

Αν μη τι άλλο η ουσιαστικά εμφάνιση του ακραίου επιθετικού από τη Γουϊνέα Μπισάου, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, εκεί όπου αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

56 από τους 100

56 από τους 100

Με το Νίκο Κίρζη στην προεδρία ο Απόλλωνας ανέβηκε επίπεδο στην Ευρώπη
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X