ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΕΑΚ και γραφεία Τύπου

Εποικοδομητική συνάντηση, όπως λέχθηκε και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε, έγινε μεταξύ της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου και των εκπροσώπων Τύπου, τεσσάρων από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος (ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΕΚ).

Προφανώς και θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με εκπροσώπους Τύπου και άλλων ομάδων.

Συζητήθηκαν θέματα και τρόποι βελτίωσης του επαγγέλματος και των συνθηκών εργασίας των δημοσιογράφων, καθώς και εισηγήσεις των εκπροσώπων των ομάδων σχετικά με την αθλητική δημοσιογραφία και τον τρόπο που αυτή λειτουργεί σε κάποιες περιπτώσεις.

Καλό θα ήταν να προέκυπτε εισήγηση και από πλευράς των εκπροσώπων των αθλητικών συντακτών, σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας και πιο συγκεκριμένα ενημέρωσης από πλευράς των γραφείων Τύπου, γιατί τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι ενημερώσεις για τραυματίες ποδοσφαιριστές που τελικά βρίσκονται στην αρχική εντεκάδα. Τον τελευταίο καιρό βρεθήκαμε πολλές φορές προ εκπλήξεως να διαπιστώνονται, με την ανακοίνωση της εντεκάδας, προβλήματα τραυματισμού για ποδοσφαιριστές που υποτίθεται, βάσει της ενημέρωσης, ότι συμμετείχαν κανονικά στις προπονήσεις πριν από ένα αγώνα.

Αποκορύφωμα, οι αποκλειστικότητες συναδέλφων, ως προς το ποιοι περιλαμβάνονται και ποιοι όχι σε αποστολή ομάδας που μπήκε στο αεροπλάνο για αποστολή ευρωπαϊκού αγώνα!

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Καλή περίπτωση

Καλή περίπτωση

Ο Καλτσάς συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, άρα μπορεί να παίξει και για την Ομόνοια
 |  HOT SPOT
Ο αντί-Μαγκλίτσα

Ο αντί-Μαγκλίτσα

Δύσκολο έργο θα έχει ο Πέτρος Κονναφής το καλοκαίρι στο κεφάλαιο του επιθετικού
 |  HOT SPOT
X