ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Βολίδα τύπου... Στυλιανού

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός του Απόλλωνα, είχε καταλυτική συμμετοχή στο δεύτερο γκολ απέναντι στην Αμπερντίν

Κυριάκος Τοφή

Παρά το γεγονός ότι μπήκε στον αγώνα της Πέμπτης ως αλλαγή, ο Μάριος Στυλιανού πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του επαναληπτικού με την Αμπερντίν, χάρη στη συμμετοχή του στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Με μια ατομική ενέργεια από δεξιά, σημάδεψε τον Άντριαν Σαρδινέρο στο κενό χώρο, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, ευρισκόμενος φάτσα με τον τερματοφύλακα Λιούις.

Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός σημάδεψε τον κύπριο διεθνή ωστόσο το πλασέ στην κίνηση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Εμίλιο Ζελάγια με ασύλληπτο σουτ, έφερε το ζητούμενο. Τόσο το σπριντ του νεαρού ακραίου αμυντικού, όσο και το καθαρό μυαλό που επέδειξε στην εκδήλωση της τελικής προσπάθειας, πέρασαν στα αξιοσημείωτα και σίγουρα καταγράφηκαν από τους Ραν Μπεν Σιμόν και Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς που βρέθηκαν στην «Αρένα» όντας μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μάλιστα ο Στυλιανού ήταν μόλις ο ένας από τους δύο ντόπιους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής, μαζί βεβαίως με τον Χάμπο Κυριάκου.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X