ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον ξέγραψε κανείς;

Μπορεί για λόγους που μόνο ο Ιμανόλ Ιδιακέθ γνωρίζει, ο Τέτε να μην ξεκίνησε βασικός τη χρονιά, ωστόσο εκεί που χρειάστηκε να επιστρατευτεί στο αρχικό σχήμα, κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Ο ευέλικτος Ισπανός ακραίος επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς την τελική επικράτηση απέναντι στη Διναμό Μινσκ, με μια κίνηση που θύμισε... Βραζιλιάνο ζογκλέρ.

Η ψυχραιμία που επέδειξε σε μια φάση που περικυκλώθηκε από τους αμυντικούς των Λευκορόσων ήταν... ολύμπια, καταφέρνοντας να περάσει τη μπάλα πάνω από ένα όμιλο παικτών και να την στείλει στο πλεκτό. Το χρονικό σημείο δε που ήρθε το ζητούμενο, ήταν κάτι περισσότερο από καθοριστικό και εκεί όπου όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι πετύχαιναν διάνα με την αμυντικογενή τους τακτική, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο.

Κι όλα αυτά και ενώ στον πάγκο βρίσκονται ικανότατοι ακραίοι επιθετικοί όπως οι Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Ακοράν Ρέγιες, οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να συνεισφέρουν στο φετινό Ευρωπαϊκό οδοιπορικό των «κιτρινοπράσινων».

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Χάνει 2+1

Χάνει 2+1

Έξτρα τιμωρία για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
 |  HOT SPOT
Η χρονιά του

Η χρονιά του

Εξαιρετική σεζόν για τον Ζόελ Μολ και το δείχνει και με την Εθνική
 |  HOT SPOT
X