ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προοπτική για ιστορία

Η εβδομάδα που μπαίνει σηματοδοτεί ουσιαστικά και την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γ’ προκριματικών γύρων σε Europa League και Champions League. Σε αυτόν θα βρεθούν και οι τέσσερις μας ομάδες που εξασφάλισαν με το τέλος της σεζόν εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με τον απολογισμό μέχρι τώρα να είναι 11 νίκες και μία ισοπαλία η χώρα μας τα πηγαίνει εξαιρετικά στη βαθμολογία της UEFA. Μάλιστα οι ομάδες μας έχουν εξασφαλίσει μέχρι στιγμής και 6 προκρίσεις και όλες έχουν θέσει ως στόχο την πρόκριση τους στα play-offs των διοργανώσεων που αγωνίζονται.

Πάντως μετά και τις κληρώσεις υπάρχει μια πολύ μεγάλη προοπτική για να δούμε τέσσερις Κυπριακές ομάδες να αγωνίζονται σε play-offs Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτό θα συμβεί για δεύτερη φορά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου μετά την σεζόν 14-15 και όπως αντιλαμβάνεστε η χρονιά αυτή θα γίνει ορόσημο.

Εμείς πιστεύουμε πως αν όλες μας οι ομάδες παρουσιαστούν σοβαρές και με το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο η πόρτα είναι ορθάνοιχτη για να επιτευχθεί αυτό το ιστορικό επίτευγμα.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση