ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τρύπωσε» στην εντεκάδα

Μπορεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Έκτορ Χέφελ από την ΑΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο να μην δημιούργησε ντόρο και ενθουσιασμό, ωστόσο ο βραχύσωμος Ολλανδός μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό. Το δεύτερο εξάμηνο της περσινής περιόδου έδειξε υψηλό βαθμό ανταπόκρισης αγωνιζόμενος ως επιτελικός μέσος το διάστημα που απουσίαζε ο Τομάς, έχοντας μάλιστα καλύτερη απόδοση στην εν λόγω θέση από έμπειρες μονάδες όπως οι Χόρχε Λαρένα και Ακοράν Ρέγιες.

Φέτος η χρονιά τον βρίσκει με τον ένα τρόπο ή τον άλλο ως βασικό μιας και στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, παραγκωνίζοντας ακόμα και τον Χαβιέρ Γκαρίδο, ο οποίος έχει προϋπηρεσία στην Μάντσεστερ Σίτι. Στην συνέχεια και συγκεκριμένα τον πρώτο αγώνα με την Κορκ Σίτι μέσα στην Ιρλανδία, επέστρεψε στην μεσαία γραμμή εκεί όπου είναι η φυσική του θέση.

Οι αποδόσεις του και στις δύο περιπτώσεις ήταν υψηλού επιπέδου και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Ολλανδός θα συνεχίσει να εκτοπίζει βασικά στελέχη της περασμένης τριετίας από το αρχικό σχήμα, όπως για παράδειγμα ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT