ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με την περσινή συνταγή

Κάθε λόγο έχει να χαμογελά ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, μιας και οι προοπτικές που έχει δημιουργήσει η ΑΕΚ στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ, είναι ευοίωνες. Οι Λαρνακείς κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν μέσα στην Ιρλανδία και τα ευχάριστα νέα ήρθαν και την επόμενη ημέρα, με την κληρωτίδα να φέρνει ως αντίπαλο την ασθενέστερη βαθμολογικά επιλογή.

Σαφέστατα τόσο η Ραποτνίσκι, όσο και η Διναμό Μινσκ αξίζουν το σεβασμό των κιτρινοπράσινων, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Ζενίτ, ούτε Μαρσέιγ, ούτε Μπράγκα, ούτε καν Φράιμπουργκ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι αντίπαλος στον περσινό τρίτο προκριματικό γύρο ήταν η Σπαρτάκ Μόσχας, τότε σαφέστατα οι διαφορές είναι μεγάλες τόσο σε ποιότητα ομάδας, όσο και σε προϋπολογισμό.

Πλέον η ΑΕΚ έχει μια αποστολή που εκκρεμεί την ερχόμενη Πέμπτη στην «Αρένα» και από εκεί και πέρα έχοντας σύμμαχο το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει στο γήπεδό της αγώνες μέχρι και τα playoffs της διοργάνωσης, μπορεί μόνο να κοιτάει μπροστά και να ονειρεύεται ότι φέτος θα κάνει το βήμα παραπάνω.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT