ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζίδου για Σοΐλέδη

Στο πάρτι εβδομαδιαίου περιοδικού βρέθηκε χθες το βράδυ η Ελένη Χατζίδου και μεταξύ άλλων μίλησε και για το χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς είναι αυτή την περίοδο απάντησε με τους στίχους του νέου της τραγουδιού «εγώ θα βγω και θα τα σπάσω εγώ θα βγω και θα γιορτάσω». Γεγονός που αντιλαμβάνεται κάποιος αν παρατηρήσει τα social media της τις τελευταίες ημέρες. 

Η Ελένη δε θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για το λόγο που χώρισαν παρόλα αυτά όταν ρωτήθηκε για τη νυχτερινή έξοδο του πρώην συντρόφου της με τη Βαλέρια Χοψονίδου ανέφερε «το παλικάρι μπορεί να βγει με όποια θέλει». Στη συνέχεια, βέβαια,, τόνισε πως η Βαλέρια είναι κολλητή φίλη του Άρη και μέσω εκείνου γνωρίστηκαν και έκαναν παρέα. 

Η τραγουδίστρια λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και ανέφερε πως με τον Άρη μιλάνε ακόμα κυρίως για κάποια διαδικαστικά θέματα αφού έμεναν μαζί. Η Ελένη αναφέρθηκε και στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην σύντροφός της σε κυριακάτικη εφημερίδα και ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Η τραγουδίστρια απάντησε πως ο Άρης δεν γνωρίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας και πως απλά ο ποδοσφαιριστής απάντησε σε δυο τρεις ερωτήσεις στο τηλέφωνο και δεν έδωσε συνέντευξη. 

www.sport-fm.gr

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση