ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κούκλα σερβιτόρα και ο «μαχητής» Ζαβός

Η ομάδα των συνταχτών της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy με τους συνάδελφους του αθλητικού ραδιοσταθμού μας ΣΠΟΡ FM 95.0 και τον διευθύνων σύμβουλο του δημοσιογραφικού ομίλου μας SPP MEDIA, Δημήτρη Λοττίδη, δείπνησε χθες σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού.

Το κλίμα στο δείπνο οικογενειακό με τους μεζέδες και τις μπύρες να έχουν την τιμητική τους. Τα πιο «δυνατά ποτήρια»  προτίμησαν την ζιβανία και κάποιοι άλλοι τα ούζα.

Περάσαμε εξαιρετικά με την διάθεση όλων να είναι ανάλογη και με μπόλικο χιούμορ διανθισμένο με πειράγματα.  Τους τόνους ανέβασε η υποκειμενική άποψη της κούκλας σερβιτόρας πως οι άντρες της Λευκωσίας «έχουν άλλο… αέρα,  αέρα πρωτεύουσας» από αυτούς της Λεμεσού (!). Τεράστιο θέμα συζήτησης που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση με τις απόψεις να δίνουν και να παίρνουν και φυσικά τους Λευκωσιάτες να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα και τους Λεμεσιανούς, με πρώτο και καλύτερο τον Χρίστο Ζαβό, να αντιδρούν, δηλώνοντας… θιγμένοι.

Ο Χρίστος Ζαβός εξέφρασε πάντως την επιθυμία να βρεθεί στην Δομινικανή Δημοκρατία και να παλέψει στο νέο Survivor στο πλευρό των «μαχητών» (Καθόλου κακή ιδέα!).

Η νύχτα κύλησε άψογα και το μικρό αυτό διάλειμμα ήρθε να δώσει τα κατάλληλα εφόδια για ακόμη πιο σκληρή δουλειά και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μείνετε συντονισμένοι!

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση