ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Για τους φίλους της Ομόνοιας

Το κέντρο που θα φιλοξενήσει την Ομόνοια ενημερώνει για την ανοικτή προπόνηση που θα κάνει στις Πλάτρες η ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Platres Sports Center:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από τις 05 Ιουλίου – 14 Ιουλίου θα φιλοξενήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας στο Αθλητικό μας κέντρο για την προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στις 9 Ιουλίου προγραμματίστηκε δίτερμα στο οποίο θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της ομάδας να δουν τα νέα αποκτήματα.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο Αθλητικό Κέντρο ότι η καφετέρια θα είναι ανοικτή και θα προσφέρει ποτά (μπύρες) καφέδες και διάφορα εδέσματα για να απολαύσουν την ομάδα. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Θερμή παράκληση προς το κόσμο να διατηρήσουμε το χώρο καθαρό καθώς επίσης προσεκτικά με φωτοβολίδες και βεγγαλικά για λόγους ασφαλείας. Το γήπεδο περιβάλλεται από πολλά δέντρα και άγρια βλάστηση και υπάρχει κίνδυνος για πυρκαγιά.

Ευχαριστούμε για την Κατανόηση».

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Fake news

Fake news

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
 |  HOT SPOT
Πούλησε τρέλα

Πούλησε τρέλα

Θεωρεί πως η Μπενφίκα νίκησε στην έδρα της Μπράγκα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν 2-2
 |  HOT SPOT