ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέναντι στους κορυφαίους

Ο Τόμι Όαρ μπορεί να θεωρείται παίκτης του ΑΠΟΕΛ αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» τα βρήκαν σε όλα με τον 25χρονο Αυστραλό και με την νέα σεζόν ο Όαρ θα φορεί την φανέλα των πρωταθλητών. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία κίνηση που ανεβάζει την ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Πέραν από το πολύ καλό βιογραφικό που διαθέτει ο Όαρ εκ πρώτης φαίνεται ότι διαθέτει και εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο. Στην φωτογραφία που βρήκαμε ο Τόμι Όαρ ήταν αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φορώντας την φανέλα της Ίπσουιτς.

Ο Αυστραλός διεθνής αγωνίστηκε στην Ίπσουιτς για μισή σεζόν αφού αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2015 και έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο του 2016. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται και στην φωτογραφία κατάφερε να βρεθεί αντιμέτωπος με παίκτες παγκοσμίου επιπέδου.

Ο αγώνας έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 στο Όλντ Τράφορντ στα πλαίσια του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο Όαρ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και είδε την ομάδα του να χάνει με 3-0. Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τον Όαρ να κυνηγά έναν εν των αρχηγών της Γιουνάιτεντ, τον Αντόνιο Βαλένσια. 

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Για Ιωαννίδη

Για Ιωαννίδη

Ξεκαθάρισμα για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και το ντόπινγκ
 |  HOT SPOT
Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT