ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η τελευταία και η πρώτη

Ο ΑΠΟΕΛ την χρονιά που μας πέρασε ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις καταγράφοντας ρεκόρ αγώνων, 60 στο σύνολο. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στις 24 Μαΐου για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» τότε παρατάχθηκαν με τους Πάρντο, Λάγο, Ιωάννου, Μερκή, Μιλάνοφ, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ, Γιαννιώτα, Αλωνεύτη και Πιέρο Σωτηρίου. Από αυτούς έφυγαν ο Πιέρος και ο Γιαννιώτας ωστόσο η πρώτη εντεκάδα της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ ίσως έχει περισσότερες αλλαγές.

Οι πρωταθλητές ενισχύθηκαν και θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο σε θέσεις που η ομάδα έδειξε κάποιες αδυναμίες. Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα τραυματισμών υπολογίζονται ως βασικοί. Με αυτά τα δεδομένα εκτιμούμε ότι στην πρώτη εντεκάδα της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ θα υπάρχουν περίπου 5 αλλαγές. Βέβαια μέχρι τα μέσα Ιουλίου υπάρχει ακόμη δρόμος επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Η Τούμπα «ντύθηκε»... στα λευκά!

Η Τούμπα «ντύθηκε»... στα λευκά!

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/2) χιονίζει σε πολλές περιοχές και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το γήπεδο ...
24sports team
 |  HOT SPOT
X