ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακριβούτσικος ο Αυστραλός

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο 25χρονος Αυστραλός (με ισπανικό διαβατήριο) ακραίος επιθετικός Τόμι Οάρ αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, για τα άκρα της επίθεσης.

Ανήκει στο δυναμικό της Brisbane Roar Αυστραλίας με την οποία κατέγραψε 29 συμμετοχές και δυο γκολ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Ο Οάρ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας. Μετρά συνολικά 28 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα των «καγκουρό».Μιλάμε για ένα «μουντιαλικό» ποδοσφαιριστή. Ο Τόμι Οάρ κατέγραψε τρεις συμμετοχές στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αγωνίστηκε απέναντι σε Ισπανία, Ολλανδία και Χιλή. 

Είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 1.69. Η φυσική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεύτερος επιθετικός. Βρισκόταν στο ρόστερ της ολλανδικής Ουτρέχτης από το 2010 μέχρι και το 2015. Στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 μετακόμισε στην Ίσπουιτς. Τον Ιανουάριο του 2016 άλλαξε ήπειρο και μετακόμισε στην Brisbane Roar, ομάδα στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Ο Τόμι Οάρ ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ όμως η περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πολύ «αλμυρό» κασέ  για τα οικονομικά δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων».

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Για Ιωαννίδη

Για Ιωαννίδη

Ξεκαθάρισμα για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και το ντόπινγκ
 |  HOT SPOT
Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT