ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια καλή ζαριά

Διαχρονικά η ΑΕΚ δεν βρίσκεται στους... τυχερούς των κληρώσεων των Ευρωπαϊκών κυπέλλων, μιας και παρά τη μικρή της ιστορία εκτός συνόρων, έχει προλάβει να αγωνιστεί με μεγαθήρια της ηπείρου. Μπαρτσελόνα και Σάλκε ήταν οι δύο δυνατότεροι αντίπαλοι που βρέθηκαν στο διάβα των κιτρινοπράσινων, από τους οποίους οι Λαρνακείς κατάφεραν να αποσπάσουν από μια ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα κάθε άλλο παρά αμελητέες ποσότητες θεωρούνται ομάδες του διαμετρήματος των Ρόζεμποργκ, Στεάουα Βουκουρεστίου, Μπορντό, Σλόβαν Λίμπερετς και Σπάρτακ Μόσχας, με την τελευταία μάλιστα να αποτελεί μετέπεια προωταθλήτρια Ρωσίας.

Φέτος ο πήχης θα ανεβεί αισθητά μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, μιας και στους δύο προηγούμενους, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ θα βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών. Με τη σοβαρότητα που την διακατέχει τουλάχιστον την τελευταία τριετία, η ΑΕΚ μπορεί να περάσει με συνοπτικές διαδικασίες τους δύο πρώτους αντίπαλους και να προσδοκεί σε μια καλή ζαρία ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της για επιστροφή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT