ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη αποκάλυψη για Τότι!

Μια πόλη δάκρυσε, ολόκληρος ο πλανήτης συγκινήθηκε, μόλις πριν 12 μέρες... στο ύστατο «Αντίο» του Ρωμαίου αυτοκράτορα, Φραντσέσκο Τότι, στην μόνη ομάδα που αγωνίστηκε...

Η Ρόμα νίκησε τη Τζένοα 3-2, στην τελευταία στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος , αποτέλεσμα που εξασφάλισε στους «τζιαλορόσι» τη δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκείνο το παιχνίδι επισκιάστηκε πλήρως από την αποχώρηση του μεγάλου «Καπιτάνο», ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, εννέα λεπτά μετά την έναρξή του.

Ο ζωντανός θρύλος της Ρόμα δεν σκόραρε αλλά ήταν παρών στη φάση του Ντιέγκο Περότι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης όταν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Ο Χουάν Ζέσους μιλώντας για τον Ιταλό άσο αναφέρει (στην γαλλική εφημερίδας L' Equipe) ορισμένους ισχυρισμούς που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο Τότι είχε προγραμματίσει σε περίπτωση που κέρδιζε πέναλτι να αστοχήσει επίτηδες και να στείλει τη μπάλα στον κόσμο στις κερκίδες του «Ολίμπικο» , σε ένα «Ευχαριστώ» προς τους τιφόζι της Ρόμα και όλη τους την αγάπη!

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός , συμπαίκτης του Τότι στη Ρόμα, έκανε αυτή την αποκάλυψη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βραζιλίας!

Εκείνο το παιχνίδι, ωστόσο, ήταν πολύ κρίσιμο για τους Ρωμαίους. Ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να προκριθούν αυτόματα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πιθανότατα ο Τότι να προγραμμάτιζε να προβεί σε αυτή την όμορφη ενέργεια αν το παιχνίδι είχε από νωρίς τελειώσει...

Αναπάντητο θα μείνει σαφώς το ερώτημα, «Πώς θα καθιστούσε σαφές ότι αυτή η χειρονομία ήταν για τους οπαδούς;»

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση