ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το 2010

Το ΓΣΠ πήρε μια πολύ σημαντική απόφαση που επηρεάζει άμεσα όλες τις ομάδες και τους οπαδούς που έχουν σαν έδρα τους το στάδιο της πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του γηπέδου αποφάσισαν όπως αφαιρέσουν το προστατευτικό δίχτυ που υπήρχε μπροστά από τα δύο πέταλα από το 2010.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε για δύο κυρίως λόγους που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την συμπεριφορά των οπαδών των ομάδων. Ο πρώτος είναι επειδή τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε έντονα το φαινόμενο, οπαδοί να σκαρφαλώνουν πάνω στο προστατευτικό δίχτυ και να φτάνουν στην κορυφή. Αυτό ελλόχευε αρκετούς κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για άλλους οπαδούς. Ο άλλος λόγος αφορούσε την δυσκολία που είχαν οι κάμερες πίσω από τις εστίες να καταγράψουν καθαρά τα γεγονότα που γίνονταν στην κερκίδα.

Έτσι μια απόφαση που πάρθηκε πριν 7 χρόνια για λόγους ασφαλείας έρχεται μερικά χρόνια αργότερα αντιστραφεί για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Επομένως είναι ξεκάθαρο ότι κανένα δίχτυ και γενικά καμία κάμερα δεν θα μας σώσει αν δεν αλλάξουμε πρώτα νοοτροπία. 

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT