Είναι γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ έχει πραγματικά γεμίσει με τερματοφύλακες. Μπόι Βάτερμαν, Ούκρο Πάρντο, Ράφα Ρομό είναι η κυρίαρχη τριάδα τη δεδομένη στιγμή. Κάποιος όμως θα πρέπει να αποχωρήσει.
Τη περασμένη σεζόν όλοι θεωρούσαν ως δεδομένο πως βασικός θα ήταν ο Πάρντο, κάτι που όμως δεν συμφωνούσε ο Κρίστιανσεν και έτσι ο Βάτερμαν βρέθηκε όχι απλός βασικός αλλά και αναντικατάστατος. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος. Στην εξίσωση όμως έχει μπει ο Ρομό και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα
Πολλοί έχουν ξεγράψει ήδη τον Πάρντο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει. Ο τελικός λόγος ανήκει στον Μπέιν ο οποίος θα κάνει την επιλογή. Ίσως υπάρξει έκπληξη, ίσως και όχι. Το σίριαλ τερματοφύλακες στην ΑΠΟΕΛ έχει ακόμη επεισόδια.