Η Αρμίνια Μπίλεφελντ έπαιζε την ύπαρξη της στο ματς με την Μπράουνσβάιγκ και ο βοηθός προπονητή της ομάδας, πριν από τον αγώνα, έκανε μια συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια.
«ΟΚ παιδιά, ακούστε... 25.000 κόσμος εκεί έξω περιμένει από σας να εκραγείτε. 25.000 κόσμος προσεύχεται στον Θεό να πατήσετε το πόδι κάτω και να εκραγείτε σαν πυροτεχνήματα. Όμως κάτι είναι πιο σημαντικό για μένα. Στο σπίτι, μπορείς πάντα να αφήσεις ό,τι γίνεται εδώ με γυναίκες, παιδιά και συντρόφους.
Ό,τι συμβαίνει εδώ, μπορείτε να το ξεχάσετε εκεί. Είναι πάντα εκεί για εσάς, είναι σπίτι κάθε μέρα. Σήμερα κάθονται στις εξέδρες και προσεύχονται στον Θεό, όπως και οι άλλοι, ελπίζοντας πως θα εκραγείτε! Γι` αυτό είναι η Κάθριν εδώ και το τραβάει σε βίντεο. Και θα το στείλει στις γυναίκες σας πριν από το ματς. Πρέπει να υποσχεθείτε εδω και τώρα πως θα δώσετε τα πάντα για τις οικογένειες σας! Τα πάντα σε αυτά τα 90` για τις οικογένειες σας, τα παιδιά σας!Θα τα δώσετε όλα από την αρχή ως το τέλος! Και θα νικήσουμε! Τι λέτε; Πάμε παιδιά, πάμε!».
Δείτε το απολαυστικό βίντεο: